HOUSE ROOF


Een outfit van twee weekenden geleden. We hielden een slaappartijtje bij een vriendin. De volgende dag gingen we naar een ander vriendin om ons klaar te maken voor het feest. Op de foto´s hieronder was ik al aangekleed, alleen dit was niet mijn outfit voor het feest zelf. Mijn haar had ik al eerder gedaan, maar toen we door de stad gingen liepen om een cadeau te kopen. Het Begon te regenen. Maar aangezien het niet zo heel erg pluizerig was, dacht ik, wat kan het voor kwaad om zo op de foto te gaan. Het gebouw was best hoog, tenminste als je wat hoogtevrees hebt is dit nou niet bepaald een fijn plekje om te staan. Maar ik dacht zo, als ik naar beneden val, val ik maar
één meter naar beneden op iemand anders zijn balkon, haha.
-
This is a look from about two weeks ago. We had a sleepover at a friends place. The next day we went for some gift shopping in the city. It was a rainy day, so that's why my hair is all frizzy. The pictures we took are on a house roof from a friend of mine. We went to her place after shopping for a gift to get ready for the party. The roof was a little bit high, but I thought when I fall, I will fall on the balcony of her neighbour, haha. 

JACKET H&M / TOP EBAY / PANTS PRIMARK / SHOES UNKNOWN

1 comment