LEATHER SHORT

Op de een of ander manier vind mijn camera het leuk om mijn gezicht glad te strijken. Althans, het lijkt alsof ik een perfect huid heb op foto's, terwijl dat in werkelijkheid niet zo is. Nou moet ik eerlijk bekennen dat ik zelf mijn gezicht nooit photoshop. Maar wanneer je er volop inzoomt zie je al mijn onzuiverheden, whoopsie.. Haha. Anyway! Ik vond dit wel een hele leuke combinatie zo. Wit met zwart en dan vooral het leer maakt het totaal plaatje af. Mijn extensions zijn van Luxury for princess. (Luxury for Princess kortingscode: HERMINA) Hier hadden ze hun natuurlijke lengte nog. Zoals je ziet zien de puntjes er een beetje onnatuurlijk uit, dit komt omdat ze 60cm lang zijn en wanneer je ze krult zakt het zo weer uit. Aangezien het haar van fijn kwaliteit is. Hiermee bedoel ik dat het een glanzend/zacht structuur heeft, dit kan je vergelijken met fijn haar waar alles uitzakt. Maar nu ik ze wat korter heb (denk aan 15cm korter) blijft de krul er veel beter in zitten.
-
I love the combination white with black. Especially when the black is from leather. I don't know why, but my camera thinks it's fun to give my skin that photo shopped effect. I honestly need to say, that I don't photoshop my face and if I do that, I would write that underneath the picture. I don't like to lie to my viewers, so that's why I'm talking about this. But when you zoom into my face you see all the blemishes, whoopsie.. haha. And my extensions are from Luxury for princess. (Luxury for Princess discount code: HERMINA) The lenght what you see on the pictures is how you get them. The extensions are 60cm long. I cut them for about 15cm shorter because now they look more natural and the curls stay in them. As you can see on the pictures the ends are straight because the curl didn't hold. 


TOP EBAY / SHORT EBAY / BOOTS H&M / NECKLACE EBAY

3 comments