MIRROR GLASSES

Hier een paar portret foto's die we gisteren hebben gemaakt. Dit zijn tot nu toe mijn mooiste foto's die ik heb. De kleurencombinatie vind ik vooral prachtig. Ik hoop dat mijn outfit foto's ook zo mooi zullen worden. Ze zullen vanavond uitgezocht en bewerkt worden voordat ik het post. En aangezien mijn nieuwe zonnebril zo'n mooi effect heeft, zal ik ze in meerdere kleuren gaan bestellen. Misschien een groene? We zullen het wel zien. Ik heb zojuist net mijn shoplog opgenomen, maar jammer genoeg kan ik het nog niet uploaden aangezien het bewerkt moet worden, wat ik dus niet kan met mijn laptop.
-
Here are some shots of yesterday. I really like the photo effect and the colors. I really hope my outfit pictures will turn out this good. First I need to edit them before I upload it, so we'll see!
SUNGLASSES EBAY / TOP H&M


Q: Wat vinden jullie van zulke zonnebrillen?

3 comments

 1. Love the sunnies!
  you look beautiful!
  kisses x
  http://fashiongirlfromtown.blogspot.co.uk/

  ReplyDelete
 2. Hele mooie foto's inderdaad!

  ReplyDelete