MY BIRTHDAY

Zoals ik eerder al eerder zei. Ik was jarig!  Mijn vriendinnetjes hadden achter mijn rug om iets gepland voor op mijn verjaardag. Ik wist van niets en kreeg ik alleen een locatie van hun. Aller eerst gingen we met z'n allen bubble tea halen. Nadat we onze bubble tea op hadden zochten we een locatie om foto's te maken. Gelukkig zat er één mooie groepsfoto tussen, al vinden een paar het nog geen mooie foto. Maar wij meiden zijn nooit tevreden als het gaat om foto's, toch? En trouwens ik had lenzen in, voor als jullie je afvragen. Nadat we klaar waren met onze fotoshoot liepen we naar een sushi restaurant. Toen we eenmaal onderweg waren, verklapte een vriendin waar we naartoe gingen, maar toen was het al telaat, aangezien ik het al in de gaten had, haha. Sushi is het lekkerste wat er is, maar af en toe kan ik geen sushi meer zien. En dat is vooral tijdens het eten, wanneer ik niet meer kan

Ik heb echt de liefste vriendinnetjes evaaar. Gewoon al dat ze de moeite en tijd nemen om wat voor jouw te plannen. Het was een hele leuke dag en dat vind iemand die niet eens van verassingen en van verjaardagen houd, haha. Achteraf zijn we naar onze Kim K gegaan voor een sleepover. Ik zal morgen mijn outfit foto's posten. Bereid je alvast maar voor, aangezien het een artikel met veel foto's zal bevatten, hahan. Welterusten alvast xx
-
Hello guys! I just stopped by to post all my pictures from my birthday. I really had a nice time with my friends. They planned a sort of suprise B-day party for me. We went for some sushi, bubble tea,photoshoot and a girls sleepover at our Kim K place. Yep, that's how we call her. Doesn't she looks like her? We watched the white chicks, I think? I don't know how the movie was called, but I guess it was white chicks. I really had a nice weekend with my friends. 

I will post my outfit pictures tomorrow, since I'm a little bit tired now and I want to go to sleep. I will talk to you guys later. Goodnight xx

4 comments

 1. aaah wat een leuke foto´s!
  fijn dat je t zo leuk gehad hebt.
  liefs,
  denise

  ReplyDelete
 2. Leuke foto's, mooie meisjes allemaal ! :)
  XOX
  FADVICE

  ReplyDelete
 3. hey hebben die andere meisjes ook blogs? zo ja welke dan haha alvast bedankt x

  ReplyDelete