MY FURRY FRIEND

Ik liet jullie al eerder mijn portret foto´s zien. En nu laat ik het totaal plaatje zien. Dit is mijn outfit wat ik op maandag droeg tijdens een sushi-date met een vriendin. Het was om eerlijk te zijn een heel apart weer. Je zweette je ter pletter, terwijl de zon niet eens scheen en het waaide ook nog eens. Wat je ook wel kan zien op de derde foto. In ieder geval, deze paar dagen zal het zonnetje volop schijnen! Wat ik totaal niet erg vind, aangezien ik nog even van mijn zomer kleding kan genieten, voordat ik het omtover in winter kleding.
-
This is my outfit what I wore when I went on a sushi date with a friend of mine. It wasn't that warm or cold that day, but it was really windy. The sun will shine the next few days. So I'm really going to enjoy that and wear my summer clothes before I turn them into fall clothes.
TOP H&M / JACKET H&M / PANTS&BELT NEW YORK FASHION / HEELS H&M / SUNGLASSES EBAY

No comments