NEON OUTFIT

Dat blauwe wat ik aan heb is eigenlijk een soort tuinbroek. Om eerlijk te zijn vond ik het uitzien als een 'schilderspak'. Ik moet nog even kijken hoe ik het beste kan knippen/naaien. Aangezien er een elastieken band erin geplaatst zal worden. Voor foto's is het een perfecte broek, maar wanneer je erin wil bewegen zakt het af, haha. En af en toe heb ik even geen zin om mijn haar te doen. Vandaar dat mijn haartjes dit keer gestyled zijn. Meeste mensen weten dit niet, maar ik heb zelf kroes haar van mezelf (ssst niet doorvertellen hoor ;-) ) Maar in ieder geval, hier mijn outfit met een pop of color.
-
Here's my outfit of the day look. I added a pop of color with basic colors. The pants that I'm wearing is actually a dungaree. But it didn't look that nice on me. I felt like I'm going outside as a painter. Anyway here's my look with my straight hair. I was kind of lazy and only straigtened my hair. (I have realllyy reallly curly hair, but ssstt don't tell it to anyone, haha ;-) )

TOP H&M / JACKET H&M / PANTS EBAY / BAG EBAY / HEELS H&M

3 comments

 1. Great colour combination! xx

  Mary
  www.littlefeatherstyle.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Die broek staat je fantastisch!

  Love,

  Rowan

  Personal Style Blog www.redreidinghood.com

  ReplyDelete
 3. Sorry maar vind de broek echt afschuwelijk..

  ReplyDelete