PURPLE

Niet mijn beste kwaliteit foto's dit keer. Aangezien ik de ISO wat hoger moest zetten dit keer. Ik had het een beetje te druk met andere dingen, vandaar dat ik wat later naar buiten ging om foto's te maken. Mijn ISO stond wel op 6400. Meestal krijg je dan ruis foto's, wat nu het geval is. Maar jullie kunnen mijn outfit zo wel zien toch? Ik vind het wel een mooi sfeer zo, vinden jullie het ook niet? Haha. En ik ben weer back too reality. Naar school gaan, en weer eens naar school en weer. Ik heb wel het geluk dat ik zelf-studie-uren heb. Dus dat worden mijn bloguren! Aangezien ik dit jaar geen huiswerk heb. Het is meer oplet en samenvatting werk. 
-
Here's my look from a day ago. The quality isn't that good this time, because it was a little bit to dark outside. I set my ISO on 6400, to get that light color effect pictures. So that's the reason why the quality isn't that good. But you can see my outfit and that's the important thing ;-)

SUNGLASSES EBAY / BLAZER EBAY / BODY H&M / PANTS MADONNA / SHOES UNKNOWN

No comments