WEDDING DRESS

Het zijn nou niet de beste kwaliteit foto's, maar beter iets dan niets toch? Dit is mijn jurk wat ik aan had. Het was echt een last-minute jurk. Ik had al een jurk besteld, maar die kwam dus niet optijd aan. Op de een na laatste dag ben ik wezen winkelen voor een jurk. Er moest iets wits zijn, aangezien ik dol ben op wit met rood en zwart. Nou dit is het geworden. Het is eigenlijk zelfs een simpel jurk wat ik met mijn gympen en een leren jack aankan, om het een beetje casual te maken. Wat denken jullie? Vandaag heb ik een sushi-date met mijn vriendinnetje, girl talk, foto's maken. Jullie weten vast wel hoe dat gaat, haha.
-
Here are some pictures of my dress from the wedding. The quality isn't the best. But hey, it's better to show something than nothing, right? This was my last-minute dress because I already ordered another one. But it didn't arreved yet. What do you guys think? Anyway I'm getting myself ready for a sushi-date with a friend of mine. Girl talk, taking pictures and lovely food. You know how it goes, right? haha.

DRESS UNKNOWN STORE / BAG EBAY / HEELS UNKNOWN STORE FROM GERMANY

3 comments