ALL WHITE

Je lijkt op een Grieks Godin is het eerste wat ik te horen kreeg toen ik deze outfit aantrok. Je kan mijn outfit eigenlijk niet eens zien, aangezien het effect heel licht is. Maar jullie krijgen wel een idee hoe mijn outfit eruit ziet. Dit is niet een outfit van gisteren aangezien het te koud is om zulke dingen aan te trekken. Ik ben niet de stad ingegaan met een vriendin met wie ik had afgesproken, er kwam iets onverwachts tussen. Ze moest wat langer op school blijven om een opdracht te maken. Dus ik ging zelf alleen even de stad in om mijn jas te ruilen voor een kleinere maat en kocht een paar items en ging naar een vriendin toe. 
-
You look like a Greek God is the first thing I heard when I put this outfit on, haha. You can't even see my outfit because everything is white and the lightning is also white, hehe. But you get the idea of what I'm wearing. And also, this isn't the outfit I wore today, because it's too cold to wear things like this. I didn´t go out with my friend like I told. She had to do some school stuff on school so we cancelled it. I went to the city and changed my new jacket for a smaller size and went to a friend of mine in Arnhem. 

TOP - HEADBAND - SKIRT - BELT EBAY / HEELS H&M

1 comment