FASHIONKILLA

Hallo! Eindelijk kan ik weer bloggen. Mijn vakantie is voorbij en de scholen zijn weer begonnen. Het is niet bepaald het beste weer voor vandaag. Wel raar.. Terwijl ik gisteren in een short en rokje kon rondlopen met blote benen. Ik heb een top weekend gehad met mijn vriendinnen. We hebben halloween zitten vieren met zijn allen. Ik zal een aparte post hierover maken met allemaal foto's. Wat vinden jullie van mijn nieuwe short? Ik heb het gekregen van de webshop FASHIONKILLA. Ik heb ze in de zwarte versie, maar een witte is moeilijk om met een legging te combineren, maar in de zomer zullen ze mooi staan met blote benen. Gelukkig kon ik ze gisteren aan. Op de webshop kan je andere items vinden, het is in ieder geval een webshop wat aansluit met mijn style. Vooral de leren kleding vind ik mooi op hun webshop.
-
Hello! Finally I can blog. My vacation is over and I'm going to school. We don't have the best weather here in The Netherlands for today and that's weird. Beauce yesterday I could wear shorts and skirts with bare legs. At least I had a great weekend with my friends. We celebrated Halloween. I will make an article about that later. What do you think about my new short? I received it from the webshop  FASHIONKILLA. It's a Dutch webshop with awesome clothes. I have this one in the black version, but the white one is hard to combine in the winter with a legging. The white one is more for the summer with bare legs. Yesterday I could wear this with bare legs. The webshop has really nice clothes. I like the clothes with the leather touch.

TOP UNKNOWN / JACKET H&M / SHOES UNKNOWN / SHORT FASHIONKILLA

No comments