FLOWER CROWN

Goedemiddag allemaal! Het zonnetje schijnt weer in Nederland! We kunnen allemaal onze jurkjes en rokjes tevoorschijn toveren. Haha, was het maar zo´n feest. Dit is weer een outfit van een tijdje geleden, want zoals ik al zei: "Ik ga geen outfits posten totdat al mijn zomer outfits op mijn blog staan." De meeste outfits die ik post kan je met een leren jasje en een legging wel dragen met dit weer. Ik heb het nooit zo snel koud of warm, dus in de winter zou je mij best kunnen betrappen op het dragen van panty's en in de zomer in bijvoorbeeld een leren jas. Wat wij meisjes allemaal wel niet over hebben voor fashion, haha. Althans, ik kies gewoon kleding die ik mooi vind en niet kleding die "in" is.
-
Hello everyone! The sun is shinning in The Netherland, so that means we can wear our skirts, dresses etc. Haha, just kidding! This is just an outfit from a while ago when the sun was shinning. Like I told you guys, I'm not going to post my new outfits. First I want to post all my old summer outfits before I post my fall ones. But most of the time you can wear my summer clothes with a leather jacket and leggings or a panty. I'm not the type of person who get fast cold or warm. So you will probably see me with pantyhose in the winter. What we girls do for fashion, don't we, haha. Well, at least I'm wearing clothes I like and not because it's a hype in the fashion industry. 

FLOWER CROWN SELFMADE / DENIM TOP H&M / SKIRT EBAY / BOOTS H&M

1 comment

  1. je foto zijn super mooi! xxx

    wwww.cookiesandperfection.blogspot.com

    ReplyDelete