LEATHER SKIRT

Goedemorgen! Bijna middag alweer. Ik word helemaal vrolijk wanneer ik naar buiten kijk. Het is herfst en de bladeren verkleuren. Zoals jullie mij kennen houd ik niet van een groene achtergrond op mijn foto's. Tenzij ze heel wazig zijn. Ik had dit jurkje al een tijdje in mijn kast liggen, maar nog nooit aangetrokken omdat ik nou niet zo goed wist hoe ik dit moest combineren. Het zou nog leuker staan met een oversized trui eroverheen. Aangezien de bovenkant van mijn rokje aan de grote kant is. Je kan het wat lager trekken, maar dan krijg je een hele lange bovenlichaam. Wat je nu al een beetje kan zien. Voor de rest heb ik het veels te druk met alles. Morgen heb ik afgesproken met een vriendinnetje die ik al bijna meer dan 10 jaar niet gezien heb, maar wel gesproken. Ik zal morgen wel wat meer uitleg over geven. Fijne dag verder! xx
-
Goodmorning! It's almost midday. I'm really happy and excited when I look outside.  It's Fall-time! I love the fact that the leaves are changing their color. As you know me, you know that I don't like to shoot my pictures with green backgrounds. I had this skirt for a while in my closet but I didn;t know how to combine it. The top part is a little too big for me. You can pull it down but, when I do this I will get a longer upper body. I already have that kind of effect with this skirt, so let's skip that part, haha. Lately I've been busy with other things. Tomorrow I'm going to do fun stuff with a friend of mine. We ddidn't see each other for almost 10 years! I will talk to you guys tomorrow. Have a nice day! xx

TOP EBAY / NECKLACE EBAY / SKIRT ZARA / HEELS H&M

6 comments

 1. Hele mooie outfit en wat heb jij dik haar zeg!!

  Dikke x

  ReplyDelete
 2. GEWELDIGE OUTFIT CHICK! Echt super mooi x

  ReplyDelete
 3. Superleuk dat rokje eronder (of jurkje dus eigenlijk haha). En die eyecatching schoenen eronder vind ik ook heel gaaf staan. Veel plezier met die vriendin alvast, altijd leuk om iemand weer na lange tijd te zien!

  ReplyDelete
 4. Echt een super leuke outfit!

  ReplyDelete
 5. leuk shirt!
  heb je toevallig een ebay link?

  ReplyDelete