LUXURY FOR PRINCESS OUTFIT


Hier mijn outfit tijdens de shoot van Luxury for Princess. Dit droeg ik tijdens de shoot. Toen we klaar waren vroeg ik aan Malu of zij outfit foto's voor mij kon maken, dan zou ik dat voor haar doen. Dus dat deden we ;-) De fotoshoot stond in de thema van Kerst. Dus mooie rode, witte, zwarte tinten. Ik had het er maar moeilijk mee om een outfit bij elkaar te vinden. Toen ik uiteindelijk wat gevonden had (al twijfelde ik wel hierover) Kreeg ik opeens al mijn pakketjes binnnen. En ja hoor! daar zaten deze 3 items in. Dus ik ben op het einde van outfits gaan wisselen. De foto's krijgen we ongeveer na een week. Ik ben heeeeel erg benieuwd ernaar!
-
Here's my outfit from the Luxury for Princess photo shoot. This is what I wore when we shooted the pictures that day. When we were finished with the photo shoot I asked Malu to take some outfit pictures from me. And also I took some outfit pictures for her. The theme was Christmas, so it was al glitter and glamour with red,black and white. It was a little bit difficult for me to find an outfit for the shoot. When I found some items for the shoot, I wasn't sure about it. When I came home, I received all my packaging's. Three of the packaging's were this skirt, heels and top. So I thought This is going to be my outfit! We will receive the pictures in about a week. I'm really curious about the pictures!

TOP EBAY / SKIRT EBAY / HEELS H&M

Luxury for Princess discount code / Luxury for Princess kortingscode : HERMINA

3 comments