REVIEW: SABRINA COSMETICS LIPSTICKS

Normaal gesproken draag ik nooit lipsticks. Ik vond het niet fijn, niet mooi, het plakte en het stond me niet. Maar sinds ik het op vakantie een keertje op had gedaan, was ik helemaal verkocht! Ik houd niet van lipsticks die plakken of een hele erge gloss hebben zodat het net lijkt alsof het lipgloss is. Op mijn verjaardag ging ik naar Duitsland om een paar boodschapjes te doen. Ik zag bij de €1,- afdeling in Real deze lipsticks liggen. Je hebt ze in (hoeveel?) verschillende kleuren, maar ik nam er zes mee. Waarom ook niet voor maar 1 euro. Als ze niet fijn zijn dan geef ik ze weg. Maar nee, ik ben dol op ze! Wanneer ik weer terug ga naar Duitsland, neem ik de andere kleuren ook als die er nog zijn... Klik verder voor meer foto's en een review.

De lipsticks zitten in een draai verpakking. Het ziet er wel heel cheap uit om eerlijk te zijn. De lak bladert er zo van af. Hiermee bedoel ik dat grijze randje die je ziet op de foto. Maar wat wil je nou voor iets dat €1,- kost. Sabrina Cosmetics heeft meer producten. Ik zag nagellakken, blushes en lippotloden liggen, maar die trokken mijn aandacht niet. De lipstick kleuren hebben geen namen, maar nummers.  Dat vind ik jammer. 
Nummer 58:  Een poederroze/bubblegum kleurtje. Dit vind ik echt een kleur die je met winged eyeliner zou kunnen dragen. En voor de rest je gezicht neutraal houden. Deze lipstick smeert fijn en dekt ook na een laagje. Wat ik wel jammer vind is dat een paar lipsticks een chemische geur hebben als je eraan ruikt. Maar eenmaal aangebracht ruik je dat niet meer.
Nummer 59: Een koraal/oranje kleurige lipstick. Ook deze smeert fijn en dekt na één laagje. Deze heeft geen chemische geur. Voor de rest blijft de lipstick goed zitten, maar vervaagt wel als je wat hebt gegeten of gedronken.
Nummer 77: Dit vind ik echt een prachtige kleur. Het neigt een beetje naar kersenkleur, maar toch is het een warme rode tint. Deze heeft ook het bekende chemische geurtje, maar hij smeert fijn en blijft iets langer zitten dan de bovenste lipsticks.
Nummer 65: Dit is een kleur die ik niet zo goed kan beschrijven. Het is geen roze maar ook geen rood. Hij smeert fijn en dekt na een laagje, maar redt het niet tot het eind van de dag zonder bijgewerkt te moeten worden. Ook deze heeft een chemische geur.
Nummer 83: En dan nu mijn favoriete kleur! Fuchsia paars. Het is echt een prachtige kleur. Ik droeg 'm bij mijn 'leather skirt' outfit. Het staat prachtig bij een outfit met zwart en wit. En dan vooral met leer.  Ook deze heeft een chemische geur. Bij deze lipstick hoef ik hem niet bij te werken. Ik heb noodles gegeten op school en zelfs toen zat het er nog goed op. Wanneer je de lipstick 's avonds met een remover eraf haalt gaat dat niet zo makkelijk. Het is alsof je lippen zijn gestained door de lipstick.
Nummer 82: En dan nu de allerlaatste kleur; een paarse! Zelf heb ik deze nog niet in het openbaar gedragen, maar dat ben ik nog wel van plan. Ik moet alleen nog een mooie outfit erbij zien te verzinnen. Deze lipstick is precies hetzelfde als nummer 83,  behalve dat deze geen chemische geur heeft.

Mijn mening
Het zijn stuk voor stuk mooie lipstick kleuren. Voor €1,- krijg je wel kwaliteit voor je geld. Ik vind ze zelfs fijner dan de Catrice lipsticks. Zelf ben ik in het bezit van een Mac lipstick (candyyumyum) die een beetje lijkt op nummer 83. En ik moet heel eerlijk toegeven dat ze qua kwaliteit niet veel van elkaar verschillen. Natuurlijk ruikt en smaakt die van Mac beter, maar qua houdbaarheid op je lippen zijn ze gelijkwaardig.Zou ik deze producten opnieuw kopen?
Absoluut! Voor €1,- zou ik ze al helemaal niet laten liggen. Dus als ik er weer ben ga ik de andere kleuren ook kopen.

4 comments

 1. Leuke en unieke kleuren ze zien er héél goed uit voor maar 1 euro!

  ReplyDelete
 2. Mooie kleuren! Apart, maar zelfs de paarse zou ik dragen.
  De vorm van jouw mond/lippen is heel mooi, kan ik jaloers op zijn.

  ReplyDelete
 3. Zoo mooi!!!!! Ik wil ze allemaal, ga ze zeker kopen als ik weer naar Duitsland ga!

  ReplyDelete