VIDEO: Pink Look ♡

Een video wat ik in Frankrijk had opgenomen staat nu online! Ik wou dat ik meer filmpjes kon maken, maar dat gaat op dit moment niet zonder een laptop. Ik wou mijn filmpje net in HD kwaliteit afspelen, maar zelfs dat ging niet vlekkeloos. Dan zul je vast wel begrijpen dat video's bewerken al helemaal niet zal lukken. Het is wel grappig om jezelf zo terug te bekijken, aangezien er veel dingen veranderd zijn. Ik gebruik nu wel foundation, mijn looks zijn wat donkerder. En hiermee bedoel ik mijn dagelijkse routine :-)
-
A video from a while ago when I was on a Holiday in France. I really like to edit and make video's. But it's not possible without a good laptop. I hope to buy one in the next month. It's so funny to watch yourself back in the video's. A lot of things has been changed in the couple of three month. I started using foundation because my skin is really bad at this moment and I don't know why. Anyway I hope you like the video. I'm not talking, just applying my make-up. hehe.

2 comments

  1. Wat heb jij geweldig mooi haar, echt waauw! Hoe doe je dat met die strik btw?

    Liefs,
    Kim

    www.vintageandbeauty.com

    ReplyDelete