WHITE BLAZER

Ik kan niet geloven dat dit nog een outfit van september is. Geloven jullie mij nou hoe hard ik achterloop? Haha. Dit is een outfit op mijn verjaardag toen we naar Duitsland gingen om te winkelen. In de avond droeg ik wel wat anders. Ik heb een video opgenomen van mijn aankopen bij de DM, maar wanneer die eens online zal komen? Wie weet.. Zoals ik al zei ben ik opzoek naar een nieuwe laptop. Die ik al gevonden heb, alleen er hangt een heeel duur prijs kaartje eraan aangezien het een Apple product is. Maar we zullen het wel zien! ;-)
-
I can't believe that this is an outfit from September. Do you guys believe me now when I said I need to show some old outfit pictures to you? Haha. This is one of my looks that I wore on my birthday. We went to Germany for some shopping. In the evening I wore something else. I filmed the stuff that I bought at the DM, but when I will edit and upload the video...? I don't know. First I need to buy myself a new laptop. I already found one. But it's quite expensive though.. Can you guess which one? It's from Apple. hehe. But we'll see about that later ;-)

BLAZER EBAY / TOP H&M / PANTS NEWYORKFASHION / HEELS EBAY / NECKLACE EBAY

4 comments

  1. Vind die ketting zo leuk hea! Twijfelde of ik 'm zou kopen, maar denk dat ik 't toch maar ga doen hihi x

    ReplyDelete
  2. Hey, kun je zeggen van welke seller je die schattige boots hebt? Ben al heel lang op zoek naar nieuwe laarsjes en deze zien er perfect uit! :)

    ReplyDelete
  3. Wauw je haar is suuuperdik en mooi :)

    ReplyDelete