FAUX FUR

 Helleeuuw! It's almost 2014, can you believe it? I was thinking of making kind of a 2013 recap. What do you guys think? And by the way how are you all doing, I almost didn't blog for 10 days! But I admit I was or lazy or to busy to do that, haha. But no worries I'm back with alot of new things that I need to show you guys. I told you last that I want to dye my butterscotch blonde extensions. Guess what! I did it! Ah I can't believe it, haha. I have never dyed my own hair in other colors than black so it's kind off excited to have this kind of hair and I must say that people will stare at you, but like I said in my other post I really don't care, let them stare I'm happy with my new hair! :D Í'm now trying to edit a new video for you guys. For the Dutch readers, hehe.
-
Helleeeuw! Het is bijna 2013, kunnen jullie het geloven? Ik dacht eraan om een soort 2013 recap te maken met allemaal foto's. Wat denken jullie daarvan? Oh en hoe gaat het met jullie? Ik heb bijna meer dan 10 dagen niet geblogged *shame on me*. Maar ik geef het toe, het was of druk zijn of luiheid, maar geen zorgen ik ben weer terug met veel nieuwe dingen. Ik heb mijn luxury for Princess extensions geverfd! Ah ik kan het niet geloven.. Dat ik nu zo'n kleur haar heb. Ik heb mijn haar nooit in een ander kleur gehad dan zwart, dus het is even spannend zo, haha. Ik zal het eindresultaat een ander keer laten zien. Mensen staren je wel aan, maar dat hoort erbij al vind ik het niet iets raars of apart. Zolang ik er maar blij mee ben!:D Ik ga nu aan de slag met het bewerken van mijn nieuwe video, hopelijk wordt het wat! Het is in het Nederlands, hehe.

TOP EBAY / JACKET EBAY / PANTS PRIMARK / BOOTS UNKNOWN

Luxury for Princess discount code / Luxury for Princess kortingscode : HERMINA

5 comments

 1. Wat zie je er mooi uit meid, het jasje is super leuk! Wat gaat de tijd snel hè?!
  Liefs

  ReplyDelete
 2. Love, love that coat and the rest of your look. Gorge!

  ReplyDelete
 3. Love the fur jacket! The new hair looks great too

  x greta
  flourish-blog.blogspot.com

  ReplyDelete