FLUFFY


I'm back with a new outfit :) Well I posted one of them already on Instagram, but I forgot to write the article for my blog, oopsie! I bought this fluffy thing on eBay, I think that I'm a little bit eBay addicted, haha. It's almost holiday for a lot of students here in The Netherlands, but I'm that kind of student that doesn't have vacation at all, but that's not a problem since I decided that. And can you believe it's almost Christmas? What are you guys going to do with Christmas. I don't know what we are going to do with Christmas since I have two home places at this moment haha. But I know what I'm going to do today, we are going to watch a movie with the girls. If you guys know a good movie, tell me!
-
Ik ben terug met een nieuwe outfit :-) Ik postte al eerder een afbeelding op Instagram, maar ik was totaal vergeten om een artikel op mijn blog te schrijven, oopsie! Ik kocht deze dit pluizige vestje op eBay. Ik denk dat ik een beetje verslaafd ben aan eBay, haha. Voor veel studenten in Nederland is het vakantie, maar ik ben een van de weinigen die dat niet heeft (vanwege stage) Maar dat is niet erg aangezien ik er zelf voor heb gekozen. Kunnen jullie het geloven? Het is al bijna kerst. Wat gaan jullie met Kerst doen? Ik weet het nog niet, aangezien ik twee thuisplaatsen heb op dit moment, haha. Maar ik weet wel wat ik vandaag ga doen, naar de film met de meiden. Als jullie een leuke film weten, hoor ik het graag!
TOP EBAY / VEST EBAY / PANTS H&M / BOOTS UNKNOWN

27 comments

 1. I have a card very similar to this in black. I wore it to DEATH and then it ripped.. so sad :( x
  www.daisydaisyxxo.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ah really?:( I want to buy it also in black! :D xx

   Delete
 2. Beautiful outfit. I really like your boots. x

  ReplyDelete
 3. Cute outfit! Your so pretty and I love your style particularly the top and the boots! :) x

  http://kelsielaurenxo.blogspot.co.uk

  ReplyDelete
 4. Great find on Ebay! I love shopping on Ebay an yes, it is quite addictive.
  Tiana
  www.morphalife.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha yeah I know! But I really need to stop with doing that, hehe :D xx

   Delete
 5. Super leuke outfit! Heb je een linkje/verkoper van dat vest?

  ReplyDelete
  Replies
  1. thanks! Ah nee, ik ging het even opzoeken,maar ik heb em verwijdert :(

   Delete
 6. Cute outfit, love your style :) xx
  http://insaneaboutmakeup.blogspot.co.uk/

  ReplyDelete
 7. Love the top and cardigan :)

  Love Bodil,
  www.Bodil-Lois.com

  ReplyDelete
 8. You have gorgeous hair. Love it. Also in love with your outfit as well. Gorge!

  ReplyDelete
 9. we love this entire outfit. The cutout tank is cute, and the fluffy cardigan is perfect on you. Does the fluff from the cardigan stick onto other clothing though?

  http://mkstyleramblings.blogspot.com.au/

  ReplyDelete
  Replies
  1. ah thank you! Uhm no it doesn't stick, haha. xxx

   Delete
 10. Gorgeous hair! Love your whole outfit. Great post!

  xoxo Zoe
  http://thatszoe.blogspot.com

  ReplyDelete
 11. Leuke outfit ! jou haar is zo ontzettend mooi x

  ReplyDelete
 12. This fluffy outwear is so cute.

  http://thevulgariangirl.blogspot.com/

  ReplyDelete