FAUX FURS AND CURLS

And again it's been a long time ago that I blogged, I kind of miss it to shoot some pictures and show it to you guys. But unfortunately I have other things at this moment which are my priorities. For example studying for a test that I have on Tuesday. I really don't like the fact that you study your brain off by learning crap that you won't even use in life for a test and guess what I always miss readying that word what they always ask. If I'm not going to get a good grade on this one then I don't know what to do. Anyway do you see something different? Yep it's my hair! I didn't cut my hair because this is my natural hair length. Yea, I know it's short, right? I thought since I have two sets of my Luxury for princess clip-ins, it would be fun to cut this one so it would match my own hair length. What do you guys think?:-)
-
En weer is het een hele lange tijd geleden dat ik iets heb geplaatst. Ik mis het eigen wel, het bloggen, maar helaas heb ik andere dingen op dit moment die mijn prioriteiten zijn. Bijvoorbeeld studeren. Ik heb op dinsdag een tentamen, maar ik hou niet van het feit dat je iets leert wat je eigenlijk niet in het leven zal gaan gebruiken. Ik ben ook altijd degene die alles leert maar wanneer ik mijn tentamen moet maken toch net over dat ene woordje overeen heb gelezen. Als ik dit keer geen goed cijfer haal dan weet ik het ook niet meer. In ieder geval, merken jullie iets anders aan mij? Juist ja! Mijn haar. Ik heb mijn haar niet geknipt, want dit is mijn eigen haar lengte. Ik weet het I weet het, kort he? Ik dacht aangezien ik toch twee setjes heb van mijn Luxury for princess clip-ins knip ik de andere korter zodat het met mijn haarlengte matcht.Wat vinden jullie ervan?:-)

TOP H&M / FAUX FUR JACKEt H&M / PANTS H&M / SUNGLASSES EBAY / HEELS PRIMARK / BAG MISSTELLA / WATCH 21_HM_BOUTIQUE

Luxury for Princess discount code / Luxury for Princess kortingscode : HERMINA

12 comments

 1. Wauw! Ik reageer normaal niet zo vaak maar dit keer moet ik wel. Wát een prachtige outfit! De foto's, eigenlijk alles. En ik vind je haar juist leuk zo, heb je het ook op een andere manier gekruld?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ah thanks girl:D Ja ik heb het vanaf de wortel gekruld, meestal krul ik mijn eigen haar met een stijltang. Maar dit was met een 'wand'. Een krultang zonder klepje en heeeeet dat ie wordt! haha. xx

   Delete
 2. Leuke outfit en je haar zit mooi :)!

  ReplyDelete
 3. Ik vind je broek en je tas zo mooi omygod.. Je haar heeft ook echt super mooi volume, had ik dat maar. X

  ReplyDelete
 4. Heeele leuke outfit! Die harige trui ziet er knus uit en dan het contrast met die broek is tof.

  ReplyDelete
 5. Love love LOVE that long vest! I want one so bad! And #curlygirlsrock you look great

  XO Miriam
  http://www.madeincbymorales.com

  ReplyDelete