GREY SKIRT

It`s Sunday! That means the weekend is almost over, I mean the holiday for a lot of people in The Netherlands. This is what I wore yesterday when I went out to shoot some pictures outside. Most of the time I don't bring a bag with me, but this one is new! It's from Misstella. I love how small the bag is, because most of the time when my bag is big I bring a lot of crap with me, haha. It's just a small bag where you can put your make-up bag, wallet and small things like that in. On the last photo it looks like a smiley. Oh and how cool would that be to find me in the Dutch magazine called Cosmog!rl. I would really appreciate if you guys could vote for me. I will explain how to do that. Go to Cosmogirl. If your on your mobile phone, scroll down and set it on standard. Then go to lookbook. On the right side you can vote!. Tell me if you did this so I can thank you.Thanks for those who have voted! xxx
-
Het is zondag! Dat betekent dat zowel het weekend als de kerstvakantie bijna voorbij zijn. Dit is wat ik gisteren droeg toen ik naar buiten ging om wat foto's te maken. Meestal heb ik wel een tas bij me, maar ik ga er niet mee op de foto, maar deze is nieuw! Een tas van Misstella. Ik hou ervan dat de tas zo klein is, omdat als ik een grote tas bij me heb, deze meestal gevuld is met voornamelijke onzinnige en overbodige dingen. Het is gewoon een klein tasje waar je je make-up tas, portemonnee en andere kleine dingen in kunt stoppen. Op de laatste foto lijkt m'n tasje net op een smiley. Oh, en hoe cool zou het zijn als ik in het Nederlandse tijdschrift Cosmogirl zou staan. Ik zou het echt waarderen als jullie een stem op mij zouden uitbrengen. Ik zal uitleggen hoe je dat kan doen. Ga naar Cosmogirl. Als je probeert te stemmen met je mobiele telefoon, gan moet je eerst op de website helemaal naar beneden scrollen en de website op standaard zetten in plaats van mobiel.  Ga dan naar lookbook, vervolgens zul je aan de rechterpagina een stem kunnen uitbregen. Bedankt voor degenen die hebben gestemd! xxx

TOP H&M / JACKET H&M / SKIRT EBAY / HEELS H&M / BAG MISSTELLA

14 comments

 1. love your hair and nice outfit too :)
  melissa x
  http://somelikeitblonde.blogspot.co.uk/

  ReplyDelete
 2. Heb op je gestemd! Succes!

  http://fashionoase.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Jou haar is prachtig ! En echt een toffe outfit heb je aan ! x

  ReplyDelete
 4. Oh je haar is echt geweldig! En leuke tas :)

  ReplyDelete
 5. The hair, the hair, and all that hair. Love it!!!

  ReplyDelete
 6. Love your hair! Your handbag is fab!

  http://www.bloglovin.com/blog/11040855

  ReplyDelete
 7. I love your hair and outfit! I would be honored if you and any of your viewers would check out my new blog here on Bloglovin or at www.bethandbeauty.com. Thanks in advance!

  ReplyDelete
 8. Wauw, je kledingstijl is echt geweldig.
  Ik vond het super leuk dat je mij ging volgen (': Aangezien ik je blog al vaker heb bekeken!

  ReplyDelete