NEW YOUTUBE VIDEO

Tadaa! There it is, the video of how I did the dip/dye. I hope you like it and had a wonderfull new year. I spend my new year first with my family and then went back to the family which I stay with for the next year. At this moment I´m back home, and I´m kind off tired, but I thought first I´m going to post this video on my blog and than take a nap. I have tooooo many pictures to post, but first I´m going to sleep now. 
-
Tadaa! Daar is die dan. De video van mijn dip-dye haar. Ik hoop dat jullie het leuk vinden en een geweldig nieuwjaar hadden(hebben). Ik heb mijn nieuwjaar eerst doorgebracht met mijn familie en de rest van de avond met vrienden en ander familie doorgebracht. Op dit moment ben ik thuis en om eerlijk te zijn moe, dus ik duik even snel mijn bed in voor een dutje, maar ik dacht dat doe ik pas wanneer ik mijn video heb geupload op mijn blog. 

6 comments

 1. ziet erg echt super uit!


  http://shopaholicoverhere.blogspot.nl/

  ReplyDelete
 2. Wat een leuk filmpje! Echt goed uitgelegd en getoond. Ik vind het resultaat ook prachtig! x

  ReplyDelete
 3. Wauw, het staat je echt heel goed!
  liefs, Brittany

  ReplyDelete
 4. Das Video ist ja süß :) i love it !!!!

  ReplyDelete