B-DAY PARTY

You can clearly see what's stopping me from blogging ;-) haha no, I'm just kidding, I'm not even into partying all night long. Last weekend I had a birthday party, the best thing with birthday parties is that we always invite our friends, so we already know everyone and have a reason to get together. And ofcource there will always be new people at the party too. Well at this moment I'm waiting for my friend to get back home with some yummy goodies, Well not that yummy if you ask me.. Sugar, flour, food coloring etc. But I'll promise the end results will be good. Maybe I will shoot some pictures of the cake. And I hope that our friend isn't reading my blog because it needs to be a surprise for her. We are taking her out for some sushi, shoot some pictures in the city and maybe take her to a movie. And then go home to surprise her with things :D I will shoot more pictures today and explain why we are doing this for her ! :) Have a nice Saturday even though it's raining here :(
-
Je kan duidelijk zien waarom ik niet meer zovaak blog ;-) Haha nee, ik maak maar een grapje. Ik ben helemaal niet zo'n feestbeest. Afgelopen weekend had ik een verjaardagsfeestje. Hett beste aan verjaardagen is dat je weer met bijna al je vrienden bent. Het brengt je samen. En natuurlijk kan je er ook nieuwe mensen leren kennen. Op dit moment ben ik op een vriendin aan het wachten. Ze ging even naar de winkels om wat lekkers te kopen al ben ik het daar niet helemaal mee eens. Suiker, bloem, kleurstof etc. Maar ik beloof dat het eindresultaat goed zal zijn. Ik zal wel een paar foto's van de taart maken als die goed gelukt is, haha. En ik hoop dat zij nou net toevallig niet mijn blog leest, dan is het geen verassing meer. We gaan met z'n allen uit eten, misschien naar de film en weer terug naar huis; waar een surprise voor haar staat te wachten :-). Ik weet niet of ik nog outfit foto's kan maken aangezien het buiten regent :(

6 comments