COMME DES FUCKDOWN

I'm back again with my short haircut. But not for long anymore, I received my new set of Luxury for princess hairextensions. But this time with more hair! Luxury for princess is going to sell  thicker ones.(260g) And I can already say that the results are fantastic.  Anyway, what do you think about this look? I tried a different style this time. I'm not a beanie type of person, but I thought let's give it a try!:-) COMME des FUCKDOWN contacted if I wanted to shoot some pictures with this beanie. What do you think?:-) Even though I'm not a beanie type of person I like this one especially the fact that it's a white one. It matches well with my black hair. Maybe I will shoot more pictures with my other extensions, the blue/purple ones. Well that's it for now. Prepare yourself for more pictures this week with a lot of food. I'm going to get ready, shoot some outfit pictures outside and then go to a birthday party.
 -
Ik ben weer terug met mijn korte kapsel, maar niet voor lang meer. Ik kreeg een nieuwe set Luxury for princess hairextensions binnen. Maar dit keer met meer haar! Luxury for princess gaat dikkere extensiosn verkopen (260gram) En ik kan nu al zeggen dat de resultaten fantastisch zijn. Hoe dan ook, wat vindt je van deze look? Ik probeerde dit keer een andere style uit. Ik ben geen beanie type persoon, maar ik dacht gewoon proberen en dan pas oordelen. COMME des FUCKDOWN benaderde mij of ik een paar outfit foto's wou maken met hun witte beanie. Wat vinden jullie ervan? Nu ik het zo op de foto's zie vind ik het wel leuk staan, misschien dat ik meer foto's zal maken, maar dan dit keer met mijn blauw/paarse haarextensions. Nou dit was het dan voor vandaag. Ik ga me opmaken, buiten foto's maken en dan naar een verjaardagsfeest. Bereid je maar voor op veeeeeel foto's van eten! :) xx

BEANIE COMME des FUCKDOWN / TOP EBAY / PANTS PIMKIE /  JACKET H&M / NECKLACE & WATCH 21 H&M BOUTIQUE

Luxury for Princess discount code / Luxury for Princess kortingscode : HERMINA

3 comments

 1. loving this outfit love the top and the jacket! :)

  have a lovely day.

  xx
  ellie
  chasingculprit.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. De beanie staat je mooi, dat korte haar ook trouwens! Super stoere outfit.

  ReplyDelete