BEANIE

Woah it's getting even colder now, it's so weird. When I woke up the sun was not shining and I even saw some 'ice' on the car.. But since I decided to take my autumn/winter clothes home I didn't had anything warm to wear. I hope this won't last that long anymore because we all want summer, wear summer clothes, with open shoes, eat ice-cream, sit outside and don't forget the tanning! I really can't wait when the winter is over, but we all know that the heat/summer won't last that long in The Netherlands. Even though I have my own plans when it's getting colder here in The Netherlands 'hint, hint' hehe no kidding, I'm not going to tell it to you guys. Not yet anyway, maybe when it's summer :-) Have a nice Monday! 
-
Woah, het wordt nu nog kouder, wat ik best wel raar vind. Toen ik wakker werd scheen het zonnetje niet eens en ik zag zelf wat ijs op de auto liggen... Ik had van morgen niets warms om aan te trekken, ik dacht het word steeds mooier, dus laat ik mijn winter/herfst kleding maar eens naar huis nemen. Niet slim van me. Ik hoop niet dat het nog zo lang koud blijft, want we willen allemaal in jurkjes rondhuppelen, ijsjes eten, op terras zitten en vooral bruiner worden. Ik kan niet wachten totdat de winter voorbij is, maar we weten allemaal dat het niet zolang warm blijft in Nederland. Ook al heb ik mijn eigen plannen voor wanneer het kouder wordt in Nederland. 'hint,hint' hehe grapje, ik ben niet van plan om het al aan jullie te vertellen. Nog niet in ieder geval, misschien als het al zomer is:-) Fijne maandag allemaal!

TOP PRIMARK / JACKET UNKNOWN / PANTS H&M / BEANIE EBAY / SHOES NIKE / NECKLACE EBAY

12 comments

 1. Love this look-and the laces on the shoes are so fun!! We are back down to 15 degrees in Ohio--when is spring coming?! lol

  Tori
  FashionBlingGirlyThings

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha lol! Exactly, I can't wait for the summer/spring :D

   Delete
 2. Je hebt echt een toffe broek aan!
  liefs, Brittany

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ah thanks :D Ja het is net geen leer, het is een disco-pants hehe xx

   Delete
 3. Hele vette outfit! Ik ben benieuwd naar wat je ons te vertellen hebt haha!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha dat duurt nog wel even!:D maar aahhh ik vind het nog steeds spannend! :) haa

   Delete
 4. Loved the outfit! Yep it's was a lil colder then the week before, hope spring will come soon.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! Ah pweh:( In The Netherlands it's getting warmer and then colder and then warmer, hehe.

   Delete