CASUAL

Nice sandpit huh? This is how my hometown at my parents house looks like. Pretty sandy. They finally finished our street so I can walk without all the sand in my shoes when I get home. It's really getting warmer and warmer, still not that spring weather, but at least I can wear singlets with a leather jacket on top of it. Talking about leather jacker, I'm still searching for the perfect leather jacket. A friend of mine ( Damiet Korver )has the perfect one, but I can't find them in store. She said search in that kind of Boutiques like 'Coolcat' we all know what kind of clothes they sell. You really need to look over all that unclassy clothes - my opinion though- Anyway! I ordered a lot of new clothes. I finally found a leather pants in my right size and also bought a fluffy powder pink vest from the H&M. It was 50% off. You can still buy it on the website. And some stuff from Nelly and some items that companies wanted to send me. Oh and also my eBay stuff! Oh and I'm going to buy my laptop next week, haha. Oh and (hehe kidding!) Have a nice day! xx
-
Mooie zandbak he? Dit is hoe mijn woonplaats eruit ziet wanneer ik bij mijn ouders ben. Vrij zanderig, haha. Ze zijn eindelijk klaar met onze straat, nu kan ik er eindelijk normaal op lopen zonder al dat zand in mijn schoenen. Het wordt steeds warmer en warmer, maar nog steeds geen lente weer. Ik kan in ieder geval hemdjes met een leren jack erover heen dragen. Over leren jacks gesproken, ik ben nog steeds opzoek naar de perfecte leren jas. Een vriendin van mij heeft de perfecte jas, maar ik kan ze nooit offline vinden. Ze zei tegen mij : 'Zoek in soortgelijke winkels als de Coolcat'. We weten allemaal wat voor soort kleding de Coolcat verkoopt. In mijn ogen een beetje trashy, verkeerd trashy. - dit is mijn mening he, ;-) - Hoe dan ook, ik heb eindelijk een leren broek gevonden in mijn maat, nu maar hopen dat het past. Een mooie fluffy poederroze vest van de H&m in de sale voor 50%. Een paar dingen op Nelly, eBay bestellingen. Oh en ik ga mijn laptop volgende week kopen (hoop ik) Fijne dag verder! xx 

JACKET H&M / TOP PRIMARK / PANTS UNKNOWN / SHOES FRANCE / SUNGLASSES EBAY / RINGS EBAY

3 comments

 1. So nice casual! I know i say it before, but...amazing hair <3

  ReplyDelete
 2. Love the casual outfit, and of course you look gorgeous as ever!

  xxx | daisydaisyxxo

  ReplyDelete
 3. You look great! And your hair is seriously amazing. Super jealous!
  the-creationofbeauty.blogspot.com

  ReplyDelete