NEW HIGH HEELS

I just woke up in a really bad mood. I wanted to write this post for you guys but my laptop has other thoughts about that. It literally took me more than two hours to upload these pictures. And look they are even´t sharp at all ( first picture isn't..) My laptop is getting older by the day and if I keep my laptop one more month longer I will eventually get older because of it, haha. Beside of that, I still have the whole day to cheer my mood up. Today we are having a 'girls night' at a friends house. All of us is going to bring selfmade food, expect the ones who can't cook, haha. And then we will see what we are going to. Well I'm going to get out of bed now, make some pudding cake or how do you even call it - It's really simple to make it, you only need thea cookies, milk and cooking pudding- Take a shower, do my hair, make-up etc. And then we are off to have some fun with the girls:-) Enjoy your weekend!
-
Ik werd net wakker met een heel slecht humeur. Ik wilde deze post voor jullie schrijven, maar mijn laptop had er andere gedachten over. Het kostte me letterlijk meer dan twee uur om deze foto's te uploaden. En kijk, ze zijn niet eens scherp ( de eerste foto in ieder geval niet nee..) Mijn laptop wordt met de dag steeds ouder, maar als ik zo nog langer mee door blijf gaan zal ik ook ouder worden, haha. Maar ach, ik heb nog de hele dag om mijn humeur op te vrolijken. Vandaag hebben we een soort 'girls night' bij een vriendin. Iedereen neemt zelfgemaakte eten mee, behalve de mensen die niet kunnen koken, haha. Nou ik ga uit bed om mijn pudding taart te maken, of hoe je het ook kan noemen - het is heel simpel om te maken,je hebt theekoekjes, pudding en melk ervoor nodig, simpel he?:-) Daarna ga ik douchen, mijn haar doen, make-up enz. En dan op weg naar wat pret met de dames:-) Geniet van jullie weekend!

TOP H&M / BLAZER H&M / JEWELRY 21_HM_BOUTIQUE / PANTS PIMKIE / HEELS PRIMARK / SUNGLASSES UNKNOWN 

Luxury for Princess discount code / Luxury for Princess kortingscode : HERMINA

9 comments

 1. Erg leuke outfit =)
  Veel plezier vanavond!! Xx

  ReplyDelete
 2. beautiful outfit, you look great !!! ;)

  we have new giveaway, do you want to participate? kisses pretty
  http://blogcashmeremafia.blogspot.com.es/2014/03/new-oasap-giveaway.html

  ReplyDelete
 3. Love the denim top and blazer combo! Wow your girls night sounds like so much fun. Hope you did!
  It may depend on the laptop, as I kept mine for 5 years and it's still in great condition (Even when people around me want me to throw it away!)

  Regards,

  Miss Eliza WonDerland
  www.misselizawonderland.com

  ReplyDelete