OLD OMBRE

Those are some old pictures from last year with my ombre hair. I dyed the extensions back to black. Well we all know that once you go black you never go back, haha. I had my hair black since I was 14, so it´s hard to me to go all light with my hair. But after searching on instagram I found a really nice pictures of a girl who had her hair ombre like mine, only her tips were white! That´s a cool idea, maybe I will dye my new set like that, it really looked nice on her. Her hair was also black from the roots. Anyway! I have been baking for almost more than four hours! I know it sounds crazy but it wasn´t the easiest thing to bake. I made spekkoek. I once ate it at a birthdayparty and it was delicious, so I thought let´s give it a try! Just google it and you will find the recipe and pictures of it, or you can buy it selfmade from a Toko. Don´t fright when you read the recipe. You really need 10 or more eggs for it... And be patient, haha. Oh and I made cinnamon buns. So yes that´s my Saturday, I hope to shoot more pictures tomorrow with my new items I got from the Primark. It´s going to be 19 degrees where I live, so maybe we can shoot pictures with bare legs, but we´ll see about that tomorrow. 
-
Dit zijn nog foto's van vorig jaar met mijn ombre haar. Ik heb ze weer terug geverfd naar zwart. Zoals ze zeggen 'once you go black, you never go back'. Sinds mijn 14e heb ik ze zwart geverfd sindsdien nooit lichter gehad of mijn natuurlijke haarkleur. Maar na uren rond zitten surfen op instagram vond ik een hele mooie foto van een kapsel, waarbij ik denk: 'Dat wil ik ook!'  Misschien dat ik mijn nieuwe set zo ga verven. De had precies hetzelfde ombre als hierboven, alleen de onderkant was wit. Oh en vandaag had weer een 'ik ga lekker bakken' momentje. Ik heb spekkoek en kaneel bolletjes gemaakt. Voor de mensen die niet weten wat spekkoek is, op google heb je heeeel veel afbeeldingen en recepten. Schrik niet wanneer je het leest, want er gaan zo'n 10 eieren in een spekkoek.  Nou dit was mijn zaterdag, ik hoop dat ik morgen veel outfit foto's kan maken met mijn nieuwe spulletjes die ik van de Primark heb gekocht. En hopelijk ook met blote benen, aangezien het 19 graden zal worden. Maar dat zien we morgen dan wel of het kan of niet.

JACKET H&M / TOP EBAY / PANTS H&M / BOOTS UNKNOWN

12 comments

 1. je ombre is echt te gaaf! Wauw! x

  ReplyDelete
 2. Ik ben echt zo jaloers op je haren! Zwart past ook ontzettend mooi bij je, ik zou mn haren ook niet meer lichter kleuren als ik jou was, maar vraag me wel af wat je natuurlijke haarkleur is... ;)
  Je outfits zijn ook helemaal geweldig trouwens, net even tussen enkele van je outfitpost zitten neuzen en you rock them all! :)

  Liefs,
  Nathalie

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha awh dat hoeff niet! Ik draag extensions, had ik mijn natuurlijke haar lengte maar.. Haha. Mijn eigen haarkleur is donkerbruin, het lijkt zwart alleen in de zon zie je een bruine gloed, voor de rest is het donker. xx ah dankjewel!

   Delete
 3. Het is erg mooi.
  Je schoenen zijn ook gaaf.
  Ik dacht dat je van jezelf zwart haar had.

  XO

  www.myownfairytale.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks:D jammer genoeg lopen ze helllll! Haha
   Mijn eigen haarkleur is donkerbruin, maar vind dat bruine gloed niet mooi, dus vandaar dat ik zwart/blauwzwart verf. Xx

   Delete
 4. I love your style! And I've already said this before but your hair is just perfect.

  WOMANOUK (beauty & drawings)

  ReplyDelete
 5. Love the ombre look!
  xo
  styleontheside.com

  ReplyDelete
 6. Amazing hair, love it :)
  http://fashionovertheainbow.blogspot.com/2014/03/hollywood-99.html

  ReplyDelete
 7. Wow!! je haaaar!!! Retegaaf! Ik vind de ombre heel mooi en maakt de outfit die je op deze foto draagt helemaal af!

  ReplyDelete