OLD YEAR, OLD LOOK

Goodmorning my readers! Today's post is an old one, back in the cold winter days when it was already dark at four o'clock. I told you guys that yesterday we were having a girls night. Well let me tell you what just happened yesterday. First we ate almost everything we had made. There was sushi, my pudding cake, brownies, chips, chocolate, drinks and all that kind of junk stuff. We talked, laughed, took the most ugliest pictures - I'm defiantly not going to post them on my blog, haha - and after that, we went to the city. Some of the girls including me wanted to buy an oreo milkshake. When we arrived there some of the girls wanted to go somewhere else to drink. So here comes the funny part, one of our friend saw some money laying on the ground and right when she grabed the money as fast as she could. It was so funny to watch her in action. So she said I will buy you girls all a drink. We went somewhere to drink, sat there and talked and right when we were about to leave she went downstairs to pay - all the girls were already outside waiting- but the money was fake ( she found €50,-) So I went straight outside to tell it to the other girls, first they didn't believe me and then we all laughed until we cried, haha. So yeah that was my Saturday night and today is my doing nothing or studying day 
-
Goedemorgen mijn lezers! De foto's van vandaag zijn van een tijdje geleden, toen we nog terug in de koude winter dagen leefden en het al heel snel donker werd om vier uur. Ik zal jullie vertellen wat we gisteren deden. Eerst gingen we met z'n allen wat eten. We hadden sushi, mijn pudding cake, bronies, chips, chocolade, drank en al dat soort rommel. We gingen praten, lachen, namen de meest lelijkste foto's - ik ben zeker niet van plan om ze op mijn blog te plaatsen, haha- en daarna gingen we de stad in. Sommige meiden waaronder ik ilde een Oreo-Milkshake gaan halen. Toen we daar aankwamen wouden we ergens binnen wat gaan drinken. Hier komt het grappige gedeelte, onderweg kwam een van ons geld tegen op de grond en dook er gelijk op af. Zij wou ons nu gaan trakteren. We gingen ergens zitten drinken, praten enz. Toen ze naar beneden ging om te betalen - de meiden gingen allemaal alvast buiten staan wachten- bleek dat het geld nep was ( ze had €50,- gevonden) Dus ik ging rechtstreeks naar buiten om het aan de andere meiden te vertellen, eerst geloofde ze me niet en daarna stonden we met z'n allen buiten te lachen. En dat was mijn zaterdag avond. Vandaag is het een niks doen dag of mijn studeer dag. 

TOP H&M / SKIRT EBAY / BOOTS UNKNOWN

3 comments