#YSL

Hello lovely readers! How are you all doing? I hope your all having a nice day with a lot of sun. It's finally getting warmer here in The Netherlands and I really like that. The sun always changes my mood, so let's keep hoping that it will be warmer the next couple of weeks because I really want to wear my spring clothes! :-) Oh and by the way I'm going to start a shop my closet soon. I really need to get rid of 70% from my closet, haha. Not that my clothes are bad or something like that. It's just not my style or taste anymore, hehe. And I need to start with studying even though my exams are in the end of April, but still I need to start earlier this year because I don't want to fail and throw my big plans away, hehe :-) Well I'm going to take a shower, curl my extensions, paint my nails, pack everything up for tomorrow because I'm going to my 2e house, hehe. And then maybe if I have the time watch some Youtube and then go to bed. Talk to you guys later! xx
-
Helleeuw! Ik hoop dat jullie ook een dag vol met zon hebben zoals ik. Het begint eindelijk een stukje warmer te worden in Nederland en daar hou ik van. De zon verandert meestal mijn stemming, dus latern we hopen dat het nog warmer wordt de komende weken zodat we ook onze lente kleding uit de kast kunnen dragen! :-) Oh en ik wil weer een shop my closet doen. Aangezien meer dan 70% van mijn kledingkast weg moet. Niet omdat ze in slechte staat zijn, maar meer omdat het niet mijn smaak, style of ik draag het simpelweg niet meer. En ik moet alvast al eens gaan beginnen met studeren, ook al is mijn toetsweek pas in eind april. Ik wil dit jaar eerder mee beginnen zodat ik niet zak ( ook al hebje hier geen garantie mee) Want ik wil mijn plannen hierdoor niet weggooien :-) Nouik ga eventjes douchen, mijn extensions krullen, nagelslakken en mijn tas inpakken voor morgen. Ik ga weer terug naar mijn 2e huis, hehe. En als er wat tijd over is ga ik even Youtube af en dan naar bed. Spreek jullie later! xx

TOP EBAY / JACKET H&M / PANTS H&M / BOOTS UNKNOWN / WATCH 21BOUTIQUE 

5 comments

 1. I love the spring, roll on the spring!

  ReplyDelete
 2. Red lipstick looks so good on you :)

  ReplyDelete
 3. Jaaa een shop my closet! :)

  ReplyDelete
 4. Jaa shop my closet voor belgjes ook ;-) :D xx

  ReplyDelete