GREY SPLIT DRESS


Hey there! How are you all doing? I had a great week to start of! I celebrated my birthday at two places where I work. On Wednesday I got called by my old teacher, she told me that I can pick up my diploma on Friday because I graduated! Ah! I was sooooo happy and relieved when I heard that. I got two diplomas in 4 year, so I'm really happy about that. You guys already know that I'm taking a year off but there are still things that I didn't told you guys. But I will, I promise, just be patient! :-) I'm still figuring things out, writing down things I need, counting money, searching for flights  etc. *Hint, Hint* haha :-) Oh and by the way I need a vlogging camera too. I was searching the web for it and I found one that I want but they don't sell it anywhere in the Netherlands. So after my work I'm going to shop in Germany with my boyfriend. He's staying for three days at my place since I'm so busy with work that we can't even see each other anymore. The camera that I want is the Canon powershot s110. If you guys know any better vlogging camera, please let me know! Well I'm going to try out a new recipe which a friend gave to me. She's living in Turkey now but we still chat sometimes when we both have the time for that :-) Have a nice last day of weekend, talk to you guys soon! xx
-
Hey daar! Hoe gaat het met jullie? Ik heb een geweldige week gehad om te beginnen! Ik vierde mijn verjaardag op twee plaatsen waar ik werk en op woensdag werd ik gebeld door mijn oude lerares. Zij vertelde mij dat ik mijn diploma op vrijdag kan ophalen omdat ik afgestudeerd ben! Ah! Ik was zoooo blij en opgelucht toen ik dat hoorde. Ik heb twee diploma's in 4 jaar tijd behaald. Jullie weten al dat ik een jaar tussenuit ben gegaan, maar nog niet de precieze reden daarvan. Ik vertel jullie dit later, ik beloof het ! :-) Ik ben nog steeds een paar dingen ervoor aan het uitzoeken. Zoals het opschrijven van de dingen die ik nodig heb, of ik genoeg geld ervoor heb, vluchten etc. *hint, hint* haha :-) Oh en ik heb daarvoor ook een vlogging camera nodig! Ik zocht het al op de internet. Ik vond er een die ik wil, maar jammer genoeg kan je het niet in Nederland kopen. Dus na mijn werk (maandag of dinsdag) ga ik met mijn vriend winkelen in Duitsland. Hij blijft drie dagen bij ons, aangezien ik druk aan het werk ben heb ik geen tijd om het te zien. De camera die ik wil is de Canon Powershot S110. Als jullie een betere vlogging camera kunnen noemen, laat het me weten! Ik ga nu een nieuw recept uitproberen van een vriendinnetje. Zij woont nu in Turkije, maar we hebben nog wel contact wanneer we beiden er tijd voor hebben. Nog een fijne laatste dag van het weekend toegewenst en ik spreek jullie binnenkort weer! xx

DRESS EBAY / JEWELRY EBAY / SHOES H&M

9 comments

 1. You look amazing, I wish I could pull that off! Good luck finding the vlogging camera, too!

  Jade x
  jadethejourno.blogspot.co.uk ♡

  ReplyDelete
 2. Prachtige jurk, die ketting maakt het helemaal af.

  ReplyDelete
 3. Hello from Spain: you have a fabulous hair. You're very pretty. Great dress. Keep in touch

  ReplyDelete
 4. Hele mooie jurk en gefeliciteerd met je diploma! :-). X - Tess

  ReplyDelete