LUXURY FOR PRINCESS CLIP IN PONYTAIL

Ah look how weird this looks! Weird in a good way :-) But still... It's so weird to see myself with a hairstyle like this. You will never see me wearing my hair in a ponytail. I think that it's funny how it can change a whole face. What do you guys think? And again the video is in Dutch but I hope you don't mind.  Let me know what you think! :-)
-
Ah kijk eens hoe raar dit eruit ziet! Raar op een goede manier :-) Maar toch.. Het is zo raar om mijzelf met zo'n kapsel te zien. Je zult mij nooit treffen in een staartje of mijn haar opgestoken. Meestal is mijn haar los of naar achter 'geklipt'. Het is best grappig om te zien hoe je gezicht erdoor veranderd. Laat me weten wat jullie ervan vinden! :-)

Luxury for Princess discount code / Luxury for Princess kortingscode : HERMINA

3 comments

  1. Great video! I loved it.

    www.internetlyaddicted.blogspot.co.uk

    ReplyDelete
  2. Hello from Spain: great advice. Nice hairstyle. Keep in touch

    ReplyDelete