GRINGO'S

Gringo's. The place we went with my neighbor after the Luxury for Princess photoshoot. After the shoot I went home to drop off my stuff, change into comfy clothes. Right after that I went to my neighbor and played with her little cousin. Oh she's the cutest! I have a post with pictures from here back in the summer days. After she went to sleep we waited till her mother came back to give us the car keys. When we were waiting for that we played with her cousin's sister. She didn't want to go to bed so we played with her until we left. We had a few drinks, without alcohol of course. Since she was driving and I don't like the smell/taste of alcohol so you will never see me drinking that. And of course nacho's! I looooove nacho's I always try to make my own with the cheese on top but it always turn out to be a fail, haha. Well this was my weekend.
-
Gringo's. De plaats waar ik met mijn buurmeisje naartoe ging na de Luxury for Princess fotoshoot. Na de schoot ging ik naar huis om mijn spullen daar achter te laten en het omkleden van mijn kleding. Nadat ik dit had gedaan ging ik naar mijn buurmeisje en speelde we nog even met haar kleine nichtje. Oh wat is zij toch schattig! Ik heb een paar foto's met haar op mijn blog toen het nog zomer was. Toen zij naar bed ging bleven wij wachten op haar moeder die ons de auto sleutels kwam brengen. Ondertussen speelde we met haar nichtje z'n zusje. Zij wou niet naar bed, dus speelde wij met haar totdat we vertrokken. We hebben gedronken, zonder alcohol natuurlijk. Aangezien we nog naar huis moesten rijden en mij zul je nooit alcohol zien drinken aangezien ik er niet van hou. En niet te vergeten de nacho's! Ik houuuuu van nacho's. Ik probeer ze altijd zelf te maken met kaas eroverheen, maar ze mislukken altijd, haha. Nou dit was mijn weekendje. 

Luxury for Princess discount code / Luxury for Princess kortingscode : HERMINA

3 comments

 1. Love the coat!

  www.bluelabelsboutique.com

  ReplyDelete
 2. Hello from Spain: great outfit. Very tasty.. Keep in touch

  ReplyDelete
 3. Awww, sounds like you had a fun night. :o)
  I love nachos, and I remember feeling so excited whenever my school served this for lunch whenever I was a kid. :o)
  ChicAndAlluring.com

  ReplyDelete