ALL BLACK

Hmm.. this is kind of weird. I posted this look on my Instagram and the colors looked a lot of different than here. So how are you guys? I'm not updating my blog that often anymore and I'm kind of sad about it. But here's the thing. Most of the time I'm working and when I'm back from work it's getting dark outside, so I'm not able to shoot outfit pictures outside. That's why these pictures where made inside and ass you can see the quality isn't that great. But I got a shoot planned with a friend so that we can shoot outfit pictures outside when we both are not working. And talking about a shoot, tomorrow I'm having another shoot with the team. I can't tell you guys a lot about it but you will see the pictures again up on my blog! :-) The dress I'm wearing is from RedLabel I styled it with a simple gold belt. What do you guys think? :-)
-
Hmm.. De kleuren zien er heel anders uit dan de kleuren op mijn Instagram. Maar goed, hoe gaat het met jullie? Ik update mijn blog niet meer zo vaak en vind het best wel jammer. Maar het zit zo, meestal ben ik aan het werk en wanneer ik thuis ben is het donker om buiten foto's te maken. Dit is waarom deze foto's binnen zijn gemaakt en zoals je ziet is de kwaliteit niet zo geweldig. Maar ik heb binnenkort een shoot gepland met een vriend zodat we weer outfit foto's kunnen maken. Oh en over shoot gesproken. Ik heb morgen weer een shoot met mijn team. Ik kan jullie niet veel over vertellen, maar je zit de foto's wel weer op mijn blog zien :-) De jurk die ik hier op de foto draag is van RedLabel  Ik droeg een simpel goud riem erbij. Wat vinden jullie ervan? :-)

9 comments

 1. gorgeous outfit :)

  Check out my Christmas giveaway | http://laurenslittleblogs.blogspot.co.uk/

  xx

  ReplyDelete
 2. Beautiful looks and beautiful dress.Love it....!!!
  I just followed your blog.Hope you'll follow me back.
  Kintan ♥♥
  http://kintanfashion.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Hele mooi look! Bij jou staat zo'n choker ook erg gaaf.
  Ik had dat probleem ook met mijn stage maar probeer dan voornamelijk in het weekend te shooten.
  Op een gegeven moment heb ik ook collega's gevraagd foto's te maken maar ik weer niet hoe relaxed jou werk daar mee is? Het ging altijd redelijk snel dus niemand had er bij mij problemen mee!

  Vervelend he wintertijd :(

  ReplyDelete
 4. You look fabulous!
  xx

  http://alexinwanderlust.blogspot.com.au

  ReplyDelete
 5. Love it! Love black :)

  Xx www.laurenlouvaine.com

  ReplyDelete
 6. Love the look :] x

  www.esttrill.co.uk

  ReplyDelete