SUMMER OUTFIT

Sorry for my absence lately but I'm really busy with my work and other stuff that I need to figure out before leaving to Los Angeles. Ah I still can't believe the idea of me walking down the streets of LA. It had always been a dream of mine to visit the USA. I did that four years ago with my mom but it was just only for 10 days and I fell immediately in love with the city. But I hope to blog more often there since my cousin will be making my outfit pictures. And I told you guys that I'm going to log my life everyday when I'm there, so that will be exciting too! Oh and I also told you that I'm going to buy the canon s110 but that's out of my mind now. I'm going for the Canon G7 x! This camera has suchhhhhhhh a nice quality from what I've seen on Youtube. I absolutely love the video quality of it. But it also has a big price tag on it.. But oh well. I like to invest in things that I'm going to use more often. Anyway about my outfit, I wore this outfit back in the summer days. On 28 july to be correct. "I even asked my friend, haha''. I wore this on her B-day dinner. We went out and ate some sushi with her mom and a friends. So that weird brown stain on my skirt is from the soya sauce, I know sometimes I'm really clumsy, haha. 
-
Sorry voor mijn afwezigheid de laatste tijd, maar ik ben erg druk met mijn werk en andere dingen die ik nog moet regelen voor mijn vertrek naar Los Angeles. Ah ik kan het nog steeds niet geloven, het idee dat ik daar over een maand rondloop. Het is altijd al een droom van mij geweest om naar Amerika te gaan. Dit deed ik vier jaar geleden met mijn moeder, alleen jammer genoeg voor maar 10 dagen en ik werd meteen verliefd op de stad! Maar ik hoop dat ik vaker ga bloggen daar en gelukkig heb ik elke dag een fotograaf daar, namelijk mijn nicht. Ik vertelde jullie wel dat ik ga vloggen. Dit ga ik dagelijks doen (althans dat hoop ik!) Oh en ik vertelde jullie ook dat ik voor de Canon s110 ga. Maar dat is weer uit mijn hoofd nu, haha. Ik ga voor de Canon G7 X. Deze camera heeft zoooooooo'n mooie kwaliteit van wat ik heb gezien op Youtube. Er hangt wel een groot prijskaartje eraan, maar ach.. Ik ben meer van het investeren in iets wat ik vaker zal gaan gebruiken. Hoe dan ook, mijn outfit hierboven droeg in terug in de zomer dagen. Op 28 juli om correct te zijn. ''Ik vroeg het zelfs aan een vriendin, haha.'' Dit droeg ik op haar verjaardag toen we uit eten gingen. We gingen sushi eten met haar moeder en vriendinnen. Dus dat rare bruine vlek op mijn rok is van de sojasaus. I know.. Soms ben ik echt onhandig, haha. 

TOP & SKIRT EBAY / SHOES H&M

6 comments