LADIES NIGHT

This might be the first outfit picture where you can't see my face.(edit: I found pictures of my face) I remember shooting these pictures with my brother, it was really cold outside but it was sunny where I was standing. Standing in the middle of a square where people could watch me standing there, haha. It's so funny how people turn their heads to watch what you're doing. I mean, since when did taking pictures of someone became a weird thing? Anyway, yesterday I went to a friend in Arnhem. We had kind of an 'girls night'. We ate  and talked about girl stuff. We wanted to do something with the girls before I'm moving to Los Angeles. And we both (my friend which is going to come to America for 3 weeks) didn't want to have something big. Just a get together with the girls, that's all! :-)
Dit zijn de eerste outfit foto's waar je mijn gezicht niet kunt zien.(Toch niet! Ik vond foto's van mijn gezicht) Ik herinner me toen ik deze foto's met mijn broertje nam, dat het echt koud was buiten, maar waar ik stond scheen de zon. Ik stond midden in het vierkant waar mensen mij konden zien vanuit hun raam, haha. Het is zo grappig hoe mensen hun hoofden draaien om te kijken wat je aan het doen bent. Ik bedoel; sinds wanneer is het nemen van foto's van iemand een rare bezigheid? Hoe dan ook, gisteren ging ik naar Arnhem om een 'girls night' te beleven. We kwamen bij elkaar om wat te drinken en te praten. We wilden nog wat met z'n allen doen, voordat ik naar Los Angeles ga. En wij beiden (vriendin die ook mee gaat naar Amerika voor 3 weken) wilden niet iets groots doen. Gewoon samenzijn met de meisjes en dat is alles ! :-)

TOP EBAY / SKIRT EBAY / BOOTS UNKNOWN / EXTENSIONS 

Luxury for Princess discount code / Luxury for Princess kortingscode : HERMINA

4 comments

 1. Although I like it to see your face I enjoy it also to see your beautiful hair! Your look is cute <3
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  International Giveaway: Christmas Surprise with Self Interest
  www.dressedwithsoul.com

  ReplyDelete
 2. Wauw, wat zie je er leuk uit zeg! Ik ben altijd nog jaloers op je extensions!

  Liefs, Brittany

  ReplyDelete
 3. Your hair is fabulous, love you in this outfit!
  xo
  styleontheside.com

  ReplyDelete
 4. like your hair and look

  http://www.enjoyfashion.ru/

  ReplyDelete