MY OLD MERMAID HAIR

ENG: Seeing old pictures with my mermaid hair makes me regret that I dyed them black. But that's ok. I'm going to dye my hair as soon as possible but I'm not sure about the color. I dyed my hair black when I was 15 for the first time and since then I have never tried any other color or went lighter than black. So I'm kind of scared that the hairdresser is going to ruin it, haha. Do you guys know any good hair salons in the USA? Or have you dyed your own hair lighter? I've been watching Youtube videos where some girls hair got ruined at the hair salon, so I'm scared that someone's going to ruin mine, haha.
NL: Na Het zien van deze foto's met mijn zeemeerminhaar heb ik spijt dat ik ze zwart heb geverfd. Maar dat geeft niet. Ik ga mijn haar binnenkort verven, maar ik ben nog niet zeker over de kleur. Ik verf mijn haar sinds mijn 15e altijd zwart en heb nooit een andere kleur of lichtere tint geprobeerd. Dus ik ben een beetje bang dat de kapper het zal verpesten, haha. Kennen jullie goede kappers in de VS? Of heb je zelf je eigen haar lichter geverfd? Ik keek een paar Youtube videos waar sommige meisjes gingen vertellen hoe de kapper hun haar had verpest, dus ik ben bang dat dit mij ook zal overkomen, haha.

 TOP H&M / JACKET ELISESTORE / PANTS EBAY / BOOTS DESIREDCLOTHING

4 comments