JUMPSUIT

ENG: You'll bee seeing a lot of black clothes in the weeks to come, atleast until I order other clothes. I once said that I'm not going to buy clothes in colors. In any case no flashy colours. Usually those clothes end up in my closet after only wearing them once or twice, which ofcourse is a big waste. I prefer basic clothes with a little edgy twist to them. I am, however, pleased with the clothes I have now. Unfortunately, the opposite is true for my pictures. It's really hard for me to post these 'bad' pictures, because I'm a perfectionist when it comes to taking pictures. But anyway, enjoy your day! :-)
NL: Ik denk dat ik de komende weken veel zwart ga dragen. In ieder geval tot ik ander kleding bestel. Ik had in een van mijn vlogs al vermeld dat ik niet veel kleur kleding zal kopen. In ieder geval geen knalkleuren. Meestal blijven dat soort kledingstukken na een of twee keer dragen in mijn kledingkast hangen, wat natuurlijk doodzonde is. Meestal vind ik simpele kleren veel mooier met een edgy draai eraan. Maar op dit moment ben ik wel tevreden met de kleren die ik heb, nu moet ik alleen nog tevreden zien te worden met mijn foto's. Het is altijd moeilijk voor mij om zulke 'slechte' foto's te plaatsen, omdat ik een perfectionist ben als 't op foto's aankomt, maar anyway, geniet van jullie dag! :-)

JACKET ELISE STORE / JUMPSUIT GOJANE / SHOES NIKE / HAT PRIMARK

No comments