SHORT HAIR DON'T CARE

ENG: I believe this is the first time you get an outfit photo without me wearing my Luxury for Princess clip-in extensions. I really would wear my hair like this more often, if I hadn't thinned it. I get weird looks when I tell someone I think my hair, which makes sense. It's kind of stupid of me to thin my hair so it'll match my extensions, when everyone wants thick hair. Anyway, this was my first outfit shoot in America and as you can see it's more of a succes then the other shoots. I've noticed my pictures look a lot better when they are taken in the sun. Perhaps I'll make more pictures with the sun shining, then I have so far.
NL: Volgens mij is dit voor het eerst dat jullie een outfit foto van mij zien zonder mijn LuxuryforPrincess clip-in extensions in. Ik zou mijn haar vaker zo dragen als ik ze niet uitgedund had. Veel mensen kijken mij raar aan als ik zeg dat ik mijn haar uitdun en dit niet mijn volle bos haar is. Eigenlijk is dat ook raar van mij, we willen toch allemaal lang en gezond haar? En ik zit hier mijn haar uit te dunnen, zodat mijn haar matcht met mijn extensions, haha. In ieder geval, dit was mijn eerste outfit foto hier in Amerika en zoals je ziet is deze beter gelukt dan de rest. Ik merk ook dat wanneer de zon fel schijnt, de foto's er veel mooier uitzien. Misschien ga ik voortaan meer foto's maken terwijl de zon er nog is.

TOP H&M / PANTS UNKNOWN / HAT PRIMARK / SHOES NIKE

No comments