NIKE AIR MAX 90'



A different country means a different enviroment and different people, as well as a different photographer. I haven't done an outfit shoot in ages, not even before I went to America. I even had to get used to posing again. Something I didn't even have to think about back when I did daily photo shoots. We took these pictures in front of a primary school. To be honest, this scene was much prettier in real life then it is on photographs. But once we got home I found out I had messed up the camera settings. I'll pay more attention next time, as I made the same mistake during my last outfit shoot, oopsie! :-) What do you think of my new shoes? I think they're great! Which means i'll buy more of them. The shoes at the men's department looked a lot better, so I'll get them there, haha. I hope they have the same fit.


Een ander land betekent een andere omgeving en andere mensen, dus ook een andere fotograaf. Ik heb al zó lang geen outfit foto's meer gemaakt ook niet voor mijn vertrek naar Amerika. Ik moest zelfs wennen aan het hele poseer gebeuren. Toen ik dagelijks outfit foto's maakte ging het poseren vanzelf, maar nu moet ik nog even opwarmen. We maakten deze foto's voor een basisschool. Om heel eerlijk te zijn zag dit er veel mooier uit in het echt dan op de foto's, maar eenmaal thuis aangekomen zag ik dat de instellingen op mijn camera verkeerd stonden. Ik zal de volgende keer veel beter opletten. Ik spreek nu over de komende outfit foto's die ik op mijn blog ga plaatsen, want daar maakte ik dezelfde fout, oepsie! :-) Oh, en wat vinden jullie van mijn nieuwe schoenen? Ik vind ze geweldig! Ik ben zelfs van plan om er nog een paar bij te kopen, maar dan eentje van de mannenafdeling, omdat die er veel mooier uitzagen, haha. Nu maar hopen dat de pasvorm hetzelfde is.

TOP FOREVER 21 / PANTS GOJANE / BLOUSE GOJANE / SHOES NIKE / HAT PRIMARK

1 comment

  1. You looks gorgeous.Love the hat and the shoes looks perfectly on you.
    Love your hair too,so wonderful.<3<3

    http://kintanfashion.blogspot.com

    ReplyDelete