TOP 10 THINGS I LIKE IN LOS ANGELES

The United States; the place to be if you ask me. You can do anything you want there and they've got all sorts of things. The United States is my top holiday destination. I've mad a top 10 of things I like in Los Angeles. Want to take a look?
De Verenigde Staten; the place to be, als je het mij vraagt. Je kunt hier van alles doen en het fijne is dat ze alles hebben! De Verenigde Staten is dan ook de vakantiebestemming die ik graag elke zomer weer bezoek. Ik heb mijn top 10 leuke dingen die je kan doen in Los Angeles op een rijtje gezet. Kijken jullie mee?


1. Disneyland
I've never been to Disneyland before, so I felt like I was on a different planet. To be honest, one day definitely isn't enough if you want to see and do everything there is. We took a ride in some of the attractions and ate twice, which is really expensive compared to the Dutch themeparks. But my primary activity was taking pictures! I've also recorded a vlog which you can find here: Disneyland vlog.

Ik ben zelf nooit eerder in Disneyland geweest, er ging dus een wereld open voor mij toen ik Disneyland binnenstapte. Om eerlijk te zijn heb je aan een dag niet genoeg als je alles wilt zien en in alle attracties wilt gaan. We zijn maar in een paar attracties geweest en we hebben twee keer gegeten,wat overigens best wel duur is vergeleken met Nederlandse pretparken. Maar we hebben vooral veel foto's gemaakt! Ik heb ook een vlog opgenomen die je hier kunt vinden: Disneyland vlog.
2. Malibu beach
If you want that perfect Instagram feed with bright colors and blue sea than you definitely need to visit Malibu beach! A fun thing fact about beaches in the US is that they have a 'Baywatch'. I don't know where ours went, maybe he/she had a break? But I definitely had to take a picture pretending I was a lifeguard. I went to Malibu with my cousins and we brought food with us so we could survive until dinner. We even saw dolphins swimming in the sea! Oh, and the funniest part was that we left our food there and went for a swim and after we came back my bag of hot Cheetos was missing. Can you guess what happened? The seagulls ate them! I wonder how they ate all of it, since it's kind of spicy, haha.

Als je die perfecte Instagram kleurenfilter in het echt wilt zien moet je zeker naar Malibu beach gaan! Alle stranden daar hebben een 'Baywatch' (Strandwacht). Ik wist niet waar onze badmeester naar toe was, maar ik had gelijk de behoefte om foto's van mezelf te maken als zogenaamde strandwacht. Ik ging naar Malibu beach met mijn nichtjes en we hadden eten bij ons tot aan het avondeten. We hebben dolfijnen zien zwemmen! Oh, en het grappigste was dat we ons eten achterlieten, omdat we gingen zwemmen en toen we terug kwamen was mijn zakje hot Cheetos weg. Kan je raden wat er gebeurd was? De zeemeeuwen hadden het opgegeten! Ik vroeg me af of hoe ze de chips hebben gegeten, want het was misschien net wat te scherp voor ze, haha.


3. Santa Monica pier
I remember watching Rocket Power as a kid, asking myself why we don't we have cool places like that. And now more than 10 years later I'm standing in front of the cartoon pier! We went to the Santa Monica pier the same day we visited the Malibu beach. It was a 5 minute drive and I had packed an extra outfit for the evening. So right when we arrived I changed my outfit in the car. We went to the pier so that the kids could ride the carousel and right after that we went to Rusty's Surf Ranch to eat. After that we bought tickets for the big ride! Which you can see behind my cotton candy.

Ik herinner me nog dat ik als kind altijd naar Rocket Power keek en ik vroeg me altijd af waarom we hier niet zulke coole plekken hadden. En nu, meer dan 10 jaar later, sta ik voor dezelfde pier als die in de cartoon! We gingen naar Santa Monica op dezelfde dag dat we bij Malibu beach waren geweest. Het was maar 5 minuten rijden en ik had een extra outfit bij me voor vanavond. Toen we er waren kleedde ik me om in de auto. We gingen naar de pier zodat de kinderen in de draaimolen konden en daarna gingen we naar Rusty's Surf Ranch om wat te eten. Toen we uitgegeten waren kochten we kaartjes voor the big ride, welke je achter mijn suikerspin kan zien.
4. San Diego
I went to San Diego with my aunts and uncle, so I was the youngest, but still I had fun. We went there by touring bus, which took us two hours. They gave us one hour to look around and right after that the bus departed toward our next destination. The driver dropped us off at a Greek restaurant where we ate together. After that we went to see the sea and other cool stuff. I was so happy that I wore shoes like these, because we did a lot of walking that day. There was one last stop before the tour ended back in North Hollywood. We went to an Indian temple, too bad they didn't let us take pictures inside, but that's okay.

Ik ging naar San Diego met mijn tantes en oom, dus ik was de jongste, maar dat vond ik niet erg. We gingen erheen met een touring bus en de rit duurde twee uur. Ze gaven ons een uur de tijd om de tourist uit te hangen en daarna gingen we weer verder naar de volgende bestemming. De buschauffeur zette ons af bij een Grieks restaurant waar we natuurlijk wat aten. Daarna gingen naar de zee en bekeken we nog wat andere gave dingen. Ik was zo blij met het soort schoenen dat ik droeg, omdat we echt veel gelopen hadden die dag. Er kwam nog één stop voor de tour weer eindigde in North Hollywood. Daar gingen we naar een Indische tempel.
5. Buy/try stuff that we don't have in the Netherlands! 
Oh boy, if there's something I could do all day in the US it's definitely eating! Okay, some things aren't meant to be eaten in one meal like; eating a whole box of red velvet and then trying to eat dinner. Trust me I like red velvet so much that I keep eating it even though my stomach is crammed already. So they just have everything in red velvet style as you can see. They even have a red velvet Ben & Jerry ice cream. For those of you who might wonder what the first picture is. it's an Alfredo pasta-ish something from Pizza Hut and it's the bomb!

Oh man, als er iets is wat ik de hele dag door kan doen in de VS dan is het eten. Oké, sommige dingen kan je niet tijdens dezelfde maaltijd eten, zoals: eerst een hele doos met red velvet en daarna avondeten. Ik kan de hele dag door red velvet eten, zo lekker vind ik het. Ze hebben daar ook van alles met red velvet smaak, zelfs Ben & Jerry ijs. Voor degenen die zich afvragen wat de eerste foto is: Het is een Alfredo pasta achtig iets van de Pizza Hut en het is de bom!
6. In & Out
Since we're talking about food; I thought it would be a good idea to continue talking about food. In & Out is something that you either really like or don't like at all. The first time I went there I didn't know they had fries called 'animal style'. I can't describe or compare it with any other fast food. It's just something that you need to experience for yourself .To be honest I'm not that big of a fan of the animal style fries, but I like their lemonade. I guess that that's something I always get when I'm in the US. Since I only drink water or fruit juice.

Aangezien we het over eten hebben leek het me een goed idee om verder te praten over eten. In & Out is een restaurant waar je of een hekel aan hebt, of er juist gek op bent. De eerste keer dat ik daar kwam was ik er niet van op de hoogte dat ze daar patat verkochten genaamd; animal style'. Ik kan niet echt omschrijven wat het nou precies is, je moet het gewoon zelf ervaren. Om eerlijk te zijn ben ik niet helemaal weg van de animal style patat, meer van hun limonade. Dat is iets wat ik altijd haal in de VS, omdat ik altijd alleen water of fruitsap drink.
7. Hollywood
Hollywood is a place that you need to visit at least once in your life just for fun, taking pictures or just hanging around and then going home! Hollywood is not my cup of tea, though. I like to take pictures and eat there. The pretzels there are really good! The only thing that I don't like about Hollywood is the filth. When you get close to Hollywood you immediately see a lot of tramps and unhealthy people. But don't let that scare you, that's just reality. Life's not always about roses. Just go there and cross if off your bucket list!:-)

Hollywood is een plek die je gewoon één keer in je leven moet hebben meegemaakt/bezocht. Wat je er verder doet is niet belangrijk. Ik ben er zelf niet helemaal weg van. Ik maak er alleen foto's en ga er uit eten. De pretzels daar zijn echt heel erg lekker! Ik houd niet van Hollywood om de hoeveelheid daklozen en ongezonde mensen die er rondlopen. Het is er gewoon vies. Maar laat dat je er niet van weerhouden. Het leven kan niet alleen maar mooi zijn natuurlijk. Ga er gewoon eens heen en streep het van je bucket list af!:-)
8. Victoria Gardens
I went to Victoria Gardens on Valentine's day. That's why there's a big heart with sticky notes on it. People wrote all sorts of things on those sticky notes about 'Things they love'. Some of them were really funny, like: I love my wacky girlfriend, my kiss, cheese etc. We walked for hours, went to several stores and after that we went to a restaurant for dinner with my aunt and cousins. When we were done eating we went to the mall again to buy some candy and my cousin found herself some new clothes. She even bought me this cute black little bag!:-). After our shopping spree we went to the Cheesecake factory for some sweets. I shared a red velvet cake with my cousin and got a hot choco.

Op Valentijnsdag ging ik naar Victoria Gardens. Dat is waarom er zo'n groot hart aan plakbriefjes op het raam zit. Mensen schreven erop waar ze van hielden en sommige waren om te lachen, bijvoorbeeld: Ik hou van mijn gekke vriendin, mijn kus, kaas enz. We liepen uren rond, bezochten meerdere winkels en daarna gingen we uit eten met mijn tante en nichtjes. Toen we klaar waren met eten gingen we weer terug naar het winkelcentrum om snoep te kopen en m'n nicht kocht nog wat nieuwe kleding. Ze had voor mij dit schattige zwarte tasje gekocht!:-). Uitgewinkeld en wel gingen we naar de Cheesecake fabriek voor wat zoetigheid. Ik deelde een red velvet cake met mijn nicht and dronk warme chocolademelk.
9. Underwood family farms
If you want to have a relaxing day than you definitely need to go one of the farms in the USA. Visiting farms in the Netherlands is different than in the USA. They have a garden where they drop you off so that you can pick your own fruit and veggies! Isn't that fun? I picked these strawberries with my cousin.When we were walking back we even ate one of the boxes, haha.

Als je een relaxte dag wilt hebben moet je zeker naar een van de boerderijen gaan in de VS. Boerderijen zijn daar totaal anders dan hier in Nederland. Ze hebben daar een grote tuin waar ze je afzetten. Hier kan je je eigen fruit en groente plukken, leuk toch? Ik had deze aardbeien geplukt met mijn neefje. Op de terugweg aten we zo'n hele doos leeg, haha.
10. Glendale Galleria
If there's a place, I like to shop it's at the Glendale Galleria. It's really clean there and when Christmas is coming they place a big Christmas tree in the middle of the mall! They have both an outdoor mall as wel as an indoor one. I prefer the outdoor mall because you can sit there and observe other people, whilst sitting in the sun! :-) That's another reason why I love L.A. The weather is awesome, because it's shining all year long. Oh, and don't forget to buy a sprinkles cupcake! They're without a doubt the best cupcakes around. Of course there is also a red velvet flavored cupcake and yes, that's the one I always pick, haha.

Als er een plek die is waar ik graag winkel, dan is het de Glendale Galleria. Het is hier heel schoon en met kerst plaatsen ze zelfs een groot kerstboom in het middel van het winkelcentrum! Ze hebben een buiten winkelcentrum en een overdekte. Ik houd van de open winkelcentrum, omdat je buiten zit in het zonnetje. Dit is dan weer een ander ding, waarom ik van L.A hou. Hun weer is serieus the best! De zon schijnt het hele jaar door. Oh en vergeet niet om hun 'Sprinkles' cupcakes te proberen. Dit zijn de beste cupcakes die ik ooit heb gehad. Ze hebben ook de red velvet variant. Natuurlijk neem ik die altijd, haha.
I hope you like reading my top 10 fun things to do in LA! And remember: the number one priority there is to take lots of selfies with the palms trees! :-)smile-emoticon

Ik hoop dat je het leuk vond om mijn 'top 10 dingen om te doen in LA' te lezen! En onthoud: het belangrijkste daar is om veel selfies te maken met palmbomen! :-)smile-emoticon_

6 comments

 1. Ahh super leuke post! Ik wil daar later echt wonen :( <3 + De grote supermarkten en beauty stores vind ik ook zo typisch Amerikaans / leuk!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ah me too! Ik kan echt niet wachten om weer terug te gaan

   Delete
 2. Amazing post!! I've just been to LA too, it was my first time and I loved it.

  You are so pretty by the way - love your pics!

  Sam x
  www.sammybblogs.com

  ReplyDelete