OVER THE KNEE WEDGE BOOTS

You either love or hate them; I love to wear long boots or boots with heels. This is the first pair that I own which extends to above my knee and has a wedge, which makes my legs even look longer. I paired them with this simple outfit with my 1:face watch which I often use as a mirror to check if my lipstick is  still where it should be, haha.

Je houdt ervan of je hebt er een hekel aan; Ik hou ervan om lange laarzen of laarzen met hakken te dragen. Dit is mijn eerste paar laarzen die tot boven mijn knieƫn komt en waar een sleehak in zit, waardoor mijn benen nog langer lijken. Ik droeg ze in combinatie met deze simpele outfit en met mijn 1:face horloge die ik vaak gebruik als een spiegel om te kijken of mijn lippenstift nog goed zit, haha.

TOP EBAY // PANTS FOREVER 21 // OVERKNEE BOOTS // FAMOUSSTORE // WATCH 1:face // SUNGLASSES EBAY 

Last week I decided to go to school early so I could shoot some pictures with my new boots from FAMOUSSTORE  on before class starts. I already had a location in my mind but I wasn't sure where it was. When I was done with my exam at nine we (classmates and I) walked from our school back to the train station - trust me, it wasn't my idea, haha - unfortunately, we had to wait over 20 minutes for the bus to arrive, so we decided to walk instead. I found a nice location on our way back, but the location is always prettier in your mind then it is in reality... Anyways, let's get to the point: the location that I had in my mind wasn't all that pretty when we were standing in front of it, but luckily we found this location with the trees and water as a background. I think that I'll continue taking pictures here when it's summer, because standing there in my t-shirt wasn't the smartest thing to do. But hey, no one said that the life of a fashion blogger is easy. The thug life chose me. (I'm just kidding, haha) I will talk to you guys later!

Vorige week besloot ik om vroeg naar school te gaan, zodat ik voor de school begon eerst nog foto's kon maken met mijn nieuwe laarzen van FAMOUSSTORE  aan. Ik had een locatie in gedachte, maar ik wist niet precies meer waar dat was. Toen ik om negen uur klaar was met mijn examen gingen we (een klasgenoten en ik) terug naar het station. Helaas moesten we daar meer dan 20 minuten wachten op een bus, dus besloten we maar om te gaan lopen. Ik zag een mooie locatie op de terugweg, maar in je herinnering is een plek altijd mooier dan in de realiteit... In ieder geval, het viel dus toch tegen. Gelukkig kwamen we verderop dit tegen: een mooie boom met water op de achtergrond. Het leek mij na de fotoshoot wel verstandig om hier pas weer terug te komen in de zomer, het was er namelijk erg koud in mijn t-shirt. Maar er is ook niemand die beweert dat het leven van een modeblogger makkelijk is. Ik spreek jullie later!


XXX

3 comments