PINK MELROSE WALL
HA! Now we have our own pink wall like the one in Melrose, California. I saw a lot of pictures on Instagram of fashion bloggers posing in front of this pink wall. I've read that you have to wait in line before you can even take pictures in front of it. Well trust me, that's not even in the case in the Netherlands. People were actually waiting in line just to stare at you. I don't know what the big deal is with taking pictures in the Netherlands. I think that people are just not used to it yet (or something like that, haha).

 Ha! We hebben nu onze eigen roze muur net als in Melrose, California. Op Instagram zag ik veel bloggers foto's maken voor deze roze muur. Ik had gelezen dat je in de rij moet staan voor je foto's kan nemen. Maar geloof me, dat is niet eens het geval in Nederland. Er stonden gewoon mensen in de rij om te kijken naar de poserende mensen. Ik snap niet wat er nou zo bijzonder is aan foto's maken in Nederland. Het zal wel komen omdat mensen er hier nog niet aan gewend zijn. TOP NEW YORKER
JACKET EBAY
PANTS FOREVER21
BAG EBAY / BOOTS UNKNOWN
HAT H&M OR PRIMARK


TOP NEW YORKER / JACKET EBAY / PANTS FOREVER21 / BAG EBAY / BOOTS UNKNOWN / HAT H&M OR PRIMARK

Anyway, we bought some ice cream first. Even the ice salon was pink so I immediately took a picture of my ice cream in front of their wall. After we finished our ice cream we went shopping, I bought something for my mom and after that we took these pictures. They had painted two large walls pink. At first we were shooting in the shadows, but after finding out that the light was better in the sun we moved to the other wall. I think that it took us more than one hour to shoot all of these pictures (well, mostly because you know I'm a perfectionist and I delete 90% of my pictures, haha). After I was done with the entire shoot we went to Happy Italy to order a salad. Lately I've been busy with my room and it's almost finished. I will show you the results when I'm done, but for now I really need to do my homework.

In ieder geval, als eerst kochten we ijs. Zelfs de ijssalon was roze, dus het eerste wat ik deed was een foto van mijn ijsje voor de roze muur maken. Toen onze ijsjes op waren gingen we winkelen. Ik had iets voor mijn moeder gekocht en daarna gingen we de foto's maken die je hier kan zien. Ze hadden twee grote muren roze geverfd en in het begin stonden we voor de muur in de schaduw, maar toen we er eenmaal achterkwamen dat de foto's mooier werden in het zonlicht, verplaatsten we ons naar de andere muur. Ik denk dat het ons meer dan een uur heeft gekost om deze foto's te maken. Maar ja, je weet hoe perfectionistisch ik ben en dat ik dus 90% van alle foto's weer verwijder, haha. Toen we klaar waren met de hele sessie gingen we naar Happy Italy om een salade te bestellen. De afgelopen dagen ben ik veel bezig geweest met het verbouwen van mijn kamer. Ik ben er bijna klaar mee en zodra ik klaar ben kunnen jullie meekijken. Maar nu is het tijd voor huiswerk!


XXX

1 comment