Alexander Wang rocco inspired bag

Vandaag kreeg ik mijn favoriete tas binnen, toen ik het pakketje open maakte wist ik het meteen al, dit wordt mijn favoriete tas! Alleen jammer dat het een beetje klein is voor school, wil je zien wat er allemaal hierin past? klik dan verder :)

                              
Dit is een inspired tas bij Alexander wang rocco, het ziet er qua vorm het zelfde uit, alleen de studs aan de onderkant, de kleur van de tas, de figuur/leer erop en natuurlijk de kwaliteit zijn anders. Maar om nou €1000,- voor de echte tas vind ik een beetje TE veel geld, haha.
Zo ziet de 'leer' er van dichtbij uit, ik moet eerlijk zeggen meestal ruikt leer gewoon naar leer, maar deze tas stinkt gewoon, haha. Het is dan ook nepleer wat ik wel had verwacht van zo'n kwaliteit. Het is wel handig met dit soort tassen dat het 'leer' hard is, aangezien het een hang model is. Wat ik bij de echte rocco veel zag, is dat de tas ook ging hangen, ik neem aan dat een tas van €1000.- van echt leer is. Dus een plus puntje voor de neppe, yay!
Er zit wel een nadeel hieraan, de rits! Wat toch ook echt het allerbelangrijkste is aan een tas. De rits is van 'ijzer' wat dus moeilijk dichtgaat je kan hier dus ook echt niks aan doen.Tenzij je een goed naaimachine hebt om de rits te vervangen of geld ervoor over hebt om het te laten vervangen, dan kost de vervanging duurder dan de tas zelf.
Oke, en dan nu de test! Wat past er allemaal in? Ik zal even op een rijtje zetten wat het is.
1. Handschoenen, aangezien het nog een beetje koud is neem ik altijd wel een paar handschoenen mee.
2. Notitieboek van de Action, tsjah, soms klieder ik zomaar wat in, of wil ik wat op schrijven.
3. Paraplu, tsjah we wonen wel in Nederland en je weet maar nooit wanneer het kan gaan regenen.
4. Zonnebril, nu niet echt nodig, maar de eerste weeek scheen de zon wel.
5. Etui, met pennen, potloden enz.
6. Beyonce heat parfum
7. Beyonce heat bodylotion
8. Camera, aangezien mijn mobiel flut kwaliteit heeft, haha.
9. Deo, altijd wel handig.
10. HP mini laptop, die neem ik alleen maar mee voor naar school, aangezien ik een opleiding doe waarbij je een laptop nodig hebt.
11. Portomonnee, met bankbas, ov enz.
12. Mobiel, samsung qwerty.
13. Make-up tasje.
14. Medicijntje

Oke, allemaal leuk en aardig Hermina, dat je zoveel troep meesjouwt, maar past dit allemaal wel in je ukkie tasje?
Tuurlijk past alles erin :) Kijk! het ziet er niet eens zo heel bol uit, en alles past gewoon. Alleen de zonnebril heb ik maar eruit gehaald, aangezien ik die toch niet nodig had, het waait en regent :(

Ik ga hem vooral gebruiken voor als ik even de stad inga, of op bezoek en je toch een tas wilt meenemen. Op school kan het ook, als ik meer dan de helft eruit haal. Dus alleen laptop, portomonnee + eten en drinken.

No comments