MY IPHONE CASE/WALLET

I like to see what kind of cute iphone cases other people have, But I'm a little bit lazy to search for them . This is the only case that I have at the moment. But I'm definitely going to buy more on eBay! Maybe I will show you guys the cases. I think I need to throw mine away.. My Iphone felt in the toilet (it's still alive!) So I need to replace it.
-
Ik houd ervan om naar Iphone hoesjes te kijken van andere mensen. Zelf ben ik echt lui in het zoeken daarvan. Dit is de enige hoesje die ik op dit moment gebruik en ook mijn enige portomonee. Ik denk dat ik straks een beetje op eBay ga rond neuzen voor leuke Iphone hoesjes, misschien maak ik hier wel een artikel van. Mijn eigen hoesje (zwart silliconen hoesje) is echt aan vervanging toe! Laats viel mijn Iphone op de sportschool in de wc. (gelukkig doet alles het nog) 
-♥♥-

6 comments

 1. O ik zou echt flippen als mn tel in de wc zou vallen, echt mazzel dat ie het nog doet!
  supermooie iphone case!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha jaa! Ook echt dom van mij om hem in mijn achterzak te stoppen. Heb hem gelukkig snel eruit zitten vissen! Anders was het byebye Iphone! Haha xx

   Delete
 2. Oh nee haha :) Heel leuke iphone case !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha jaaa! Dat dacht ik ook toen ik mijn Iphone in de wc zag vallen, haha. xx

   Delete
 3. Love it! It is grate!!!
  Keep in touch!
  http://afinaskaterblogspotcom.blogspot.ru/

  ReplyDelete