BUBBLE TEA

Have you ever heard of bubble tea? First I didn't, but my friend brought me to this place in Arnhem. I thought what the.. tea with bubbles? Just like Coca Cola? But no.. It's a drink, you can choose from different flavours and a topping. On the picture I choose for milk vanilla with Oreo topping and some different bubbles flavours. I really can't explane, but you need to try it to understand what I mean, haha. But I can tell you I'm really a fan of it!
-
Hebben jullie ooit van bubble tea gehoord? Op aanraden van een vriendin heb ik het geprobeerd. Het bevindt zich in Arnhem en het heet Bubble Q. Ik dacht eerder wat is dit nou? Bubbeltjes thee? Thee met prik? Dat is toch niet lekker, maar het zijn kleine balletjes met een smaak eraan. Op de foto hieronder koos ik voor de smaak melk vanille met Oreo topping en verschillende smaken balletjes. Ik kan het echt niet goed uitleggen, het is echt iets wat je een keertje moet proberen. Ik ben er in ieder geval fan van! Het personeel is ook altijd vriendelijk, ze zijn altijd bereid om een babbeltje met je te maken.
-♥♥-
BUBBLE Q IN ARNHEM - THE NETHERLANDS

1 comment

  1. ik wil het ook wel eens proberen samen een keer gaan?? hahaha xx mimiii:))

    ReplyDelete