CHILLIN´ WITH THE B-DAY GIRL

Good morning sunshine's! I'm sitting in my bed and thinking about my new lay-out, I really suck at it, haha. This is me yesterday with my B-day girl chillin' in the park. We bought some salad and went to this park. It took us a while to search for a place without any bugs. You don't want to swallow a bug while you are eating, right? She also took some outfit pictures of me, I will show it to you when my lay-out is finished. Wish me luck with that, haha.
-
Goedemorgen zonnestraaltjes! Ik zit hier op mijn bed en bedenk hoe ik mijn nieuwe lay-out eens zal maken. Ik ben daar serieus niet zo heel goed in. Dit ben ik samen met the B-day girl in het park. We kochten een bakje salade en gingen opzoek naar een parkje om te zitten. Het duurde wel even om een plekje te vinden zonder al die beesten. Je wilt geen beest tussen je eten vinden wanneer je het eet, toch? We hebben ook outfit foto's gemaakt. Ik laat het later wel zien wanneer ik klaar ben met mijn lay-out. Wish me luck!
-♥♥-

No comments