ALL BLACK

Schools over finally! But still I''m busy. Tomorrow we are going with some friends to the beach. I'm kind of stressed out  because there are alot of things to do at the moment. First of all I need to give myself a spa treatment. Waxing, showering, manicure etc. And then I need to clean my room up. Pack some stuff for tomorrow. And then finally shoot some photo's for the next blogger battle. I don't know what's wrong with the voting, but I got alot of questions that some of you couldn't even vote ;-( boohoo ;-( Anyway, here's my outfit from today. We went for some bikini shopping, but eventually I didn't find a bikini, only a bustier, maybe I will wear that on the beach. xx
-
School is eindelijk voorbij! maar toch heb ik het nog steeds druk. Wij gaan met een paar vriendinnen morgen naar Scheveningen. Ik stress nu een beetje aangezien ik nog veel dingen te doen heb. Aller eerst moet ik mezelf een spa treatment geven. Waxen, douchen, manicure etc. En daarna mijn kamer opruimen, spullen inpakken voor morgen. En hopelijk is er dan nog tijd over om foto's te maken voor de volgende blogger battle. I weet niet wat er mis is, maar ik kreeg vaak vragen dat mensen niet konden stemmen op mij ;-( boohoo ;-( In ieder geval, hier is mijn outfit van gisteren. We gingen op bikinijacht, maar uiteindelijk kwam ik thuis met een bustier. Misschien dat ik dat morgen ga dragen. xx
TOP EBAY / NECKLACE EBAY / PANTS NEW YORK FASHION / BAG EBAY / HEELS H&M

2 comments

  1. Prachtige outfit, die peplum top is zo mooi!
    Liefs

    ReplyDelete
  2. Verliefd op deze outfit, I love black! Je schoenen & peplum top zijn zo mooi!

    ReplyDelete