PURPLE AND BLUE

Hello! What have you been doing the past days? I was a little bit busy with fun stuff. Friday I had a sushi dinner with my friend in Arnhem. After that we picked our other friend from the station to have a sleepover together. This is where we took the pictures while we were strolling down the streets of Arnhem. And there is more! I have almost four looks to show you guys! But I'm working on both posts now, hehe. Oh and by the way, I'm in France now. I'm going to finish the articles and then I'm going to run outside with my niece.
-
Hallo! Wat hebben jullie de afgelopen paar dagen gedaan? Ik had het zelf een beetje te druk met leuke dingen. Op vrijdag had ik een sleepover bij een vriendin. Wij gingen eerst samen uit eten bij een sushi restaurant. Nadat we klaar waren haalde we een ander vriendin op het station. De foto's hieronder hebben we onderweg naar huis gemaakt in Arnhem. Oh, en er is meer! Ik ongeveer vier looks die ik jullie nog moet laten zien. Ik probeer ze nu allemaal te schrijven, aangezien ik in Frankrijk ben en vast wel meer foto's ga maken. Nadat ik hiermee klaar ben ga ik even buiten hardlopen met mijn nicht.
TOP EBAY / BELT EBAY / SKIRT EBAY / SHOES H&M / BRACELET EBAY

2 comments