RED LIPS

I´m so tired today. My niece woke me up at six o´clock in the morning to do her hair and make-up. She had a wedding from a friend of her. After that I wanted to sleep, but I couldn't. So I slept  two hours today! I'm happy that I can walk and act normal. After that I made some sushi for the whole family. And now I'm sitting in 'my' room and watching some video's on youtube.
-
Vandaag ben ik zo moe, ten eerste heb ik maar twee uur geslapen en ik moest vroeg op om mijn nicht haar haar en make-up te doen. Zij had een bruiloft van een vriendin. Na al dat gebeuren probeerde ik nog even te slapen, maar ik viel maar niet in slaap. Ik mag blij zijn dat ik nog normaal functioneer. Na dat ging ik sushi maken voor de hele gezin. En nu zit in op 'mijn' kamer en kijk ik video's op youtube.

7 comments