YELLOW/NEON SKIRT

Een van de outfits die ik jullie nog tegoed ben. Dit droeg ik tijdens het bowlen met de meiden. Het rokje lijkt misschien een beetje te kort om ermee te gaan bowlen, maar ik heb altijd een sportbroekje eronder aan. Voor het geval dat ;-) Het is een strakke sportbroekje. Dit draag ik onder alle rokjes of jurkjes, aangezien ik zelf altijd als een klein kind rond ren. Maar niet mijn onderste aan de rest van de wereld wil showen, haha. Ik kocht dit rokje bij de H&M in Lille. Het heeft een heel fijn stofje, misschien dat ik de zwarte versie zal kopen voor herfst/winter. Over bijna een maand is het alweer herfst. Aangezien de meeste spullen laat binnen komen (die ik via eBay bestel) ben ik nu al begonnen met mijn zoektocht naar herfst kleding.
-
This is one of my outfits that I needed to show you guys. This is my bowling outfit from last week with the girls. I know it's a little bit to short for bowling, but I always make sure that I wear a tight sportshort underneath it. I was thinking of buying the black version of this for fall&winter. I know it's maybe a little bit to soon to search for fall/winter clothes, but most of them I order on eBay. So they will be on time when I order.
JACKET H&M / TOP MADONNA / SKIRT H&M / HEELS H&M

Q: Waar kopen jullie je herfst/winter kleding meestal?

3 comments

 1. gaaf rokje!
  herkende m al uit je instagram filmpje.
  liefs,
  denise

  ReplyDelete
 2. Beautiful skirt darling!
  I have nominated you for the Liebster Blog Award!
  Check the details on my blog here http://pearlinfashion.blogspot.co.at/2013/08/liebster-blog-award.html
  xoxo
  Gosia

  ReplyDelete
 3. Heel mooi, het rokje staat je prachtig!

  ♥ Saskia

  ReplyDelete